Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A müncheni provokáció, globáli...

A müncheni provokáció, globális hiszti világossá tette, hogy az LMBTQ-mozgalom végső célja a pusztítás, mint a BLM esetében?

Figyelt kérdés
Undorító, ami történik. Gyorsan összeröffentek "tiltakozni" a Parlamentnél, majd leadták a drótot külföldi elvtársaiknak, hogy itt diktatúra, fasizmus, intolerancia van, elnyomják a melegeket, valami csúnya fasiszta törvényt hoztak, az alapvető emberi jogok sérülnek, stb. Világszerte megtámadták verbálisan az országot, sőt a magyarokat, minket szid, homofóbozik minden balliberális. Münchenben végig szivárványos zászlókkal provokáltak, a himnusz alatt szivárványos zászlóval futott oda a játékosainkhoz egy aberrált. Kabátlopási ügyet csináltak abból, hogy a kormány megtiltja óvodások, iskolások LMBTQ-s térítését, agymosását, pszichiátriai beteggé tételét, sok esetben gyanús bácsik általi megrontását. Azt sem tudják, miért tiltakoznak, csak tiltakoznak, bűnösnek nevezve egy nemzetet. Rá akarják erőltetni az aberrált értékeiket a normális nemzetekre is. Megállás nélkül hazudoznak. Egyáltalán nem érdekli őket, hogy ha lehetséges, ne gyalázzák meg a világ legnépszerűbb játékát, az EB-t és a magyar himnuszt. Úgy tűnik, egy rendkívül agresszív csoportról van szó a BLM-hez hasonlóan, amely a társadalom, a normalitás, a békés, normális emberek, az egészség elpusztítását célozza.

2021. jún. 25. 09:10
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
54%

#4 és #7:

A pedofilok érdekvédelme sosem volt érték, nem is ez ellen van a tiltakozás. Ha a felvilágosítást te az agymosással azonosítod, akkor tudlak sajnálni.

#9:

Szabad munkaerőáramlás van, tessék menni és sok pénzt keresni

#10:

Már 4 éve elmentem, majd gondolok rád amikor este megjön a fizetésem.

2021. jún. 25. 09:30
 12/33 anonim ***** válasza:
26%

Na akkor áruld el nekem szépen, hogy mi ellen tiltakoztok, mert nekem még eddig nem sikerült megérteni.

2021. jún. 25. 09:32
 13/33 anonim ***** válasza:
38%
11-es te is szabadon elhúzhatsz oda ahol megkapod a számodra kimért lmbtq adagodat. Inkább a szegényekért, kisemberekért küzdenétek, mint az elődeitek, nem pár százalékos kisebbségek pozitív diszkriminációjáért.
2021. jún. 25. 09:33
 14/33 anonim ***** válasza:
64%

#12:

Én az égvilágon semmi ellen nem tiltakozok, olyan országban êlek ahol nincs probléma a homoszexualitásból. Tudom furcsa, de vannak haladó társadalmak ahol ez nem üldözendő

2021. jún. 25. 09:36
 15/33 anonim ***** válasza:
24%

Itthon sincs baj a homoszexualitásból. Azzal van baj, ha pedofilkodni akarnak. Szóval akkor így kérdezem: mi a fene bajotok van ezzel a törvénnyel?

2021. jún. 25. 09:39
 16/33 anonim ***** válasza:
76%

#15:

szóval most minden homoszexuális egyben pedofil is?

2021. jún. 25. 09:44
 17/33 anonim ***** válasza:
19%

15-ös válaszolok helyette is, az a bajuk hogy nem lehet a Nickelodeonon gyerekeknek ezentúl meleg, transz meséket közvetíteni... Nem lehet gyerekeket megrontani azzal, hogy telebeszélik a fejét, hogy ő igazából nem is fiú, vagy lány, mert a babák helyett az autókkal jatszik vagy forditva. Nem lehet ezután a szülők ellenkezése miatt a gyereke5 elvenni és hormonkezelni. Stb.

Ugyanis ha engedünk a nyomásnak ezek fognak következni, kétségünk se legyen felőle.

"Tudom furcsa, de vannak haladó társadalmak ahol ez nem üldözendő"

Ez is egy milyen demagóg szöveg már,

1 ha igazi libsi lennél, mindem kulturat és gondolkodást elfogadnál, reláció nélkül.

2 mintha a náci Németország, vagy most az olajon ülő arabok nem lennének fejlettek és gazdagok. Nem a liberalizmus miatt tart ott ahol Nyugat-Európa, hanem mert kizsákmányolta, gyarmatosította az egész világot.

2021. jún. 25. 09:46
 18/33 anonim ***** válasza:
95%

#17:

Tévedésben vagy, egy liberális társadalom nem élné túl, ha eltűrné a kirekesztő véleményeket, ekkor ugyanis azok annyira megerősödnek hogy a társadalom többsége intoleránssá válik. Magyarul egy liberális társadalom akkor jár el helyesen, ha a kirekesztő irányzatokon kívül mindent tolerál. Értem én hogy nem jó érzés annak a bizonyos testrésznek a rossz oldalán lenni, de ettől még ez a "libsiknek mindent el kell fogadni" érvelés már jó 70 éve megdőlt

2021. jún. 25. 09:52
 19/33 anonim ***** válasza:
12%
18-as akkor áruld már el hogy van az hogy azokat a muszlimokat elfogadjátok és hívjatok ide rakásszámra, ahol a józanabbul gondolkodóak is 100x szélsőségesebbek mint egy jobboldali.
2021. jún. 25. 09:57
 20/33 anonim ***** válasza:
47%

Ott voltam a meccsen és szerintem rettentően primitívek voltak a németek. Focit nézni mentünk oda, viszont végig provokáltak, szivárványos buszokkal kellett utazni (nem opcionális de kötelező volt, nem tudom németeknek hogy esne, ha mi horogkereszges buszokkal utaztatnánk őket), rendőrök nagy számban vonultak a magyar szurkolók közé megfélemlítésképpen, stadion előtt mindenkinek erőszakkal nyomták a kezébe a szivárványzászlót, a himnuszunkat végig fütyülték és fújolták. Közben ugyan az UEFA megtiltotta a szivárvány kivilágítást, de válaszképp több más épületet világítottak ki. Persze, joguk van ehhez, de mégis ha születik egy döntés, hogy ne provokáljuk a magyarokat, azt is tiszteletben lehetne tartani.

Szerencsére a pökhendi, beképzelt németek a pályán beégtek és több nyugati napilap is negatívan véleményezte a németek hozzáállását.

Azt persze említenem sem kell, hogy a kiérkező "színes" fiatalok azt se tudták, miről szól a törvény. 🐑🐑🐑 módra mentek, mert a tv mondta, hogy melegellenesség miatt tüntetni kell.

De esőben nagy mértékben csökkent a forradalmi hangulat 😂.

2021. jún. 25. 10:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!