Felesleges volt beoltatnom magam?
Amúgy ezeket az összeesküvéses, mind kihalunk, annyi lesz az immunrendszerünknek, engedelmes listás okosságokat melyik sorozatban adják? Vagy csak vicceltek?
Én megértem, ha valaki valamilyen ésszerű okból nem oltatja magát, de ez kicsit túlzásnak tűnik.
Szerintem nem volt felesleges oltatnod magad, kisebb eséllyel szeded össze a vírust és kisebb eséllyel adod tovább, így hozzájárultál a vírus elleni kollektív védekezéshez. Kevesebb előfordulás kevesebb mutációval jár, ami szintén lényeges szempont lehet.
Ha azért oltattad be magad, mert hiszel abban, hogy megvéd a covidtól, akkor nem felesleges.
Ha viszont azért, hogy meglegyen a kártyád, akkor neked felesleges, nekem pedig tök jó, mert nektek köszönhetően meglesz napokon belül az 5,5 millió és oltás nélkül élvezetem a nyarat.
12:
Egymás között osztják meg a hülyék. Anno olvastam erről egy jó írást, hogy miért alakulnak ki az összeesküvés elméletek többsége.
Az adott illetőt nem érdekli az adott téma, ő csak különleges akar lenni. Nem akarja elfogadni, hogy ő egy csak egy átlag ember. Az ilyen összeesküvés elméletek meg adják neki azt az érzést, hogy ő nem átlagos, ő egy bizonyos tudás birtokában van, amit sokan nem tudnak, stb.
Aztán van még az réteg, akinek ennyi se elég és saját elméleteket gyárt.
Az utolsó réteg meg aki haszonszerzés céljából meglovagolja ezt. Görény a legjobb példa erre. Ő fosik az emberekre, arra nem volt képes a mai napig, hogy szóljon a tüntetéseiken résztvevőknek, hogy menjenek el teszteltetni, mert nem egy közöttük elkapta a fertőzést.
Senki nem halt bele a koronavírusba. Az "áldozatok" nagy többsége más betegségbe halt bele, csak mellette covidos is volt (valamikor). A maradéknak vagy más betegsége volt valójában (pl. influenza vagy a maszkviselés által okozott légiósbetegség), vagy a kórházban ölték meg. Ez utóbbiról egy cikk:
Viszont azok közül, akik a 2. oltás után megfertőződtek koronavírussal, nagyobb arányban haltak meg, mint a teljes lakosság körében ugyanez az arány.
16:
Kezdetektől fogva ez lett mondva, hogy nem a Covidba halsz bele, hanem abba, hogy legyengíti az immunrendszeredet és más ellen már nem tud védekezni. Ezért tartunk ott ahol, mert sokatoknak ezt még a mai napig a szájába kell rágni. Ezért voltak veszélyeztetett csoport. Tényleg fárasztó ez már. Nem is csodálom, hogy Görény olyan népszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!