Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Mark Rutte, a holland miniszterelnök szerint Magyarországot el kéne távolítani az Európai Unióból?

Figyelt kérdés
Valóban ez lenne a megoldás, vagy elég lenne a belga stratégiát alkalmazni és megvonni az EU támogatásokat?

2021. jún. 24. 19:27
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem először a saját háza táján illene körül néznie, de amikor ezen túl lesz esetleg, akkor sem fog jogot szerezni arra, hogy magyar belügyekbe pofázzon bele.
2021. jún. 25. 18:30
 22/29 anonim ***** válasza:
72%
Amúgy megszólalt másik holland politikus is aki elnézést kért és hozzátette, hogy Mark Rutte nem a holland nép véleményét közölte
2021. jún. 25. 18:35
 23/29 anonim ***** válasza:
50%
De eleve rossz és félrevezető a megfogalmazásod. Nem a magyarságról beszélt Rutte, hanem a fideszről és orbánról. Ez meg alapvető különbség. Mert az egy dolog, hogy a fidesz is úgy beszél magáról, hogy az összes magyar. Ennek ellenére mégsem hajlandó képviselni a magyarságot, csak és kizárólag a saját és a holdudvara érdekeit. De ez már 1000x el lett mondva, hogy felháborító és sértő, hogy a fidesz úgy hivatkozik magára, hogy "A Magyarság".
2021. jún. 25. 18:37
 24/29 anonim ***** válasza:
15%
#22: akkor nem a holland nep, hanem kb az EU-s politikusok, orszagok nagyresze. Sokkal jobb:))
2021. jún. 25. 18:48
 25/29 anonim ***** válasza:
40%

nem értem mit pampog az a senki

mi köze hozzá, hogy mi megy itthon nálunk?

és az EU- nak is mi köze hozzá?

attól, hogy az ország EU tag, attól még nem kéne csicskamódra viselkedni, nem kell úgy ugrálni, ahogy ők óhajtják

ezek Brüsszelben biztos abban a hitben élnek, hogyha már pénzelik az országok, akkor biztos úgy kell kormányoznia a Fidesznek, hogy az nekik legyen jó, mármint Brüsszelnek

hát ez bukta részükről

nekem személy szerint nagyon elegem van az EU-ból, és bizonyos országokból

okés, álljanak ki bizonyos érdekek mellett, de ne szóljanak bele abba, hogy más ország milyen törvényeket csinál

semmi közük ehhez az egészhez, foglalkozzanak a saját dolgukkal

ha rajtam múlna, én kilépnek ebből a szenny EU-ból, mert amit csinálnak és képzelnek magukról a vezetők az valami röhejes

énse értek teljesen eggyet az új törvénnyel, engem csak az zavar, hogy bizonyos országok pofátlanul beleszólogatnak egy olyan ország kormányzásába, amihez az ég világon semmi közük nincsen

a migráns téma az meg más tészta ugye, arra bezzeg van eszük, hogy beengedjék azt a sok terroristát, de ez most mellékes szerintem

ha itt a kiskarácsony vagy valamelyik idióta lesz az új kormányfő, akkor mégnagyobb bajok lesznek itthon, mert a fideszen kívűl valamiért minden párt képes lenne nyalni brüsszel valagát

ha meg kiraknak minket az unióbol engem nemfog meghatni, aztán csináljanak, amit akarnak

2021. jún. 25. 19:15
 26/29 anonim ***** válasza:
70%
Hollandiát már rég el fogja lepni a víz, amikor Magyarország még mindig az EU tagja lesz.
2021. jún. 25. 19:39
 27/29 Koplárovics Béci ***** válasza:
80%

Az mondjuk minimum érdekes, hogy Orbán sokak szerint szétlopta az EU-t. Sokan mondják azt, hogy ő itt Magyarországon diktatúrát csinál. A migránsokat sem volt hajlandó befogadni. És egyik miatt sem volt akkora lázongás EU részről, mint néhány szexuálisan a természetestől eltérő beállítottságú ember miatt...

Tehát lehet lopni, minimális ejnyebejnye. Lehet diktatúrát építeni, minimális ejnyebejnye. De hogy megtiltsa, hogy az eltérő szexualitást gyerekeknek mutogassák, azt nem lehet :)

2021. jún. 25. 20:24
 28/29 anonim ***** válasza:
67%
Az a véleményem, hogy pontosan tudja, hogy nem lehet kizárni.
2021. jún. 27. 10:16
 29/29 anonim ***** válasza:
51%

Na már csak a tegnapi riportot kéne megnézned Szijjártó bácsival az Egyenes Beszédben. Itt is megmutatkozik a jól ismert "mindenki ellenünk van" és a "nekünk van igazunk, mindenki más hülye, mert nem értik" dolog.

[link]

Rónai egy ponton annyira támadta őt, már majdnem megsajnáltam Szijjártót.(de végül nem, nyugi)

2021. jún. 29. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!