Nem unják már az emberek ezt a zsidózást?
"A médiát, a politikát és a pénzvilágot kik tartják a kezükben és kik által van befolyásolva?"
A pénzvilágot talán lehet, hogy a bankok és a befektetők.
A politikát a politikusok. Mo-on LMP, MSZP, JOBBIK, FIDESZ.
A médiát pedig a tv adók vezetői és a ortt.(ez megszünt de nem tudom az új nevüket)
HA valakinek máris több pénze van mint a többségnek, vagy hatalma az máris zsidó?

"A pénzvilágot talán lehet, hogy a bankok és a befektetők.
A politikát a politikusok. Mo-on LMP, MSZP, JOBBIK, FIDESZ.
A médiát pedig a tv adók vezetői és a ortt.(ez megszünt de nem tudom az új nevüket) "
Ezek között igen nagy %-ban zsidók vannak, de ennek nagyon könnyen utána tudsz nézni. Sőt, a média fontosabb szereplői között is nagyon nagy a zsidók aránya. Ahhoz képest meg különösen nagy, ahány zsidó él itthon. Ez nem véletlen, nem lehet véletlen.
Oka van! Van olyan "kisebbség", aki közvetlenül árt neked, van olyan, aki közvetve. Ennyi.
Mélyebben nem akarok belemenni.

Ezek között igen nagy %-ban zsidók vannak, de ennek nagyon könnyen utána tudsz nézni.
Családfakutató vagy? :D

Mi számít zsidózásnak?
"Zsidó emberek élnek Izraelben"
"Simon Peresz zsidó ember"
"Zsidó vallás"
"A második világháborúban zsidókat is zártak koncentrációs táborokba"
Most én zsidóztam? megvetendő vagyok?

70
a másik kérdésnél már adtam választ erre
amugy a mit most írtál az teljesen jogos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!