Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem unják már az emberek ezt...

Nem unják már az emberek ezt a zsidózást?

Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 11:27
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

"A médiát, a politikát és a pénzvilágot kik tartják a kezükben és kik által van befolyásolva?"

A pénzvilágot talán lehet, hogy a bankok és a befektetők.

A politikát a politikusok. Mo-on LMP, MSZP, JOBBIK, FIDESZ.

A médiát pedig a tv adók vezetői és a ortt.(ez megszünt de nem tudom az új nevüket)

HA valakinek máris több pénze van mint a többségnek, vagy hatalma az máris zsidó?

2010. aug. 26. 12:21
 12/29 bumbi02 ***** válasza:
31%
ez nevezik irigykedésnek.. am észre kéne venni hogy pénzes emberek közt nem csak zsidók vannak.. szidjuk akkor a nemzsidókat is!!!
2010. aug. 26. 12:36
 13/29 anonim ***** válasza:
76%
A zsidózás már 2000 éve divat, nem hiszem hogy pont most lenne vége :P
2010. aug. 26. 13:00
 14/29 anonim ***** válasza:
50%

"A pénzvilágot talán lehet, hogy a bankok és a befektetők.

A politikát a politikusok. Mo-on LMP, MSZP, JOBBIK, FIDESZ.

A médiát pedig a tv adók vezetői és a ortt.(ez megszünt de nem tudom az új nevüket) "

Ezek között igen nagy %-ban zsidók vannak, de ennek nagyon könnyen utána tudsz nézni. Sőt, a média fontosabb szereplői között is nagyon nagy a zsidók aránya. Ahhoz képest meg különösen nagy, ahány zsidó él itthon. Ez nem véletlen, nem lehet véletlen.

[link]

Oka van! Van olyan "kisebbség", aki közvetlenül árt neked, van olyan, aki közvetve. Ennyi.

Mélyebben nem akarok belemenni.

2010. aug. 26. 13:08
 15/29 anonim ***** válasza:
70%
Antiszemitizmus volt, van és lesz, amíg a zsidók léteznek, vagy fel nem hagynak a beképzelt felsőbbrendűségi-kiválasztottsági tudatukkal.
2010. aug. 26. 13:23
 16/29 anonim ***** válasza:
28%

Ezek között igen nagy %-ban zsidók vannak, de ennek nagyon könnyen utána tudsz nézni.

Családfakutató vagy? :D

2010. aug. 26. 13:29
 17/29 anonim ***** válasza:
58%

Mi számít zsidózásnak?

"Zsidó emberek élnek Izraelben"

"Simon Peresz zsidó ember"

"Zsidó vallás"

"A második világháborúban zsidókat is zártak koncentrációs táborokba"

Most én zsidóztam? megvetendő vagyok?

2010. aug. 26. 13:43
 18/29 anonim ***** válasza:
21%
13:43 ez nagyon gyenge volt
2010. aug. 26. 15:32
 19/29 anonim ***** válasza:
95%
15:32 nem is neked akartam tetszeni a válaszommal. Egyszerűen nem értem azt, hogy mit érdekli az embereket, ha valaki zsidózik. Miért nem szarják le? A zsidózónak ez a véleménye, kész. Tudom, tudom, fellehet tenni a turbómagyar kérdést is: "a rohadt magyarozás miért nem zavar senkit?" de igen zavar az is, csak nyilván a "rohadt zsidózóból" sokkal több van. Akkor most megkérdezem, hogy mért csak a zsidózás zavarja ennyire az emberek szemét? Ha a nagytöbbség elkezdené szidni a klingonokat vagy a pirézeket, akkor arról is lenne naponta 10 kérdés, hogy "nem unjátok még az állandó klingonozást?" Remélem érthető...
2010. aug. 26. 15:47
 20/29 anonim ***** válasza:
53%

70

a másik kérdésnél már adtam választ erre

amugy a mit most írtál az teljesen jogos

2010. aug. 26. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!