Miért lazít ennyire a kormány?
Tisztázzuk.
Senki nem tarthat otthon senkit amiatt, mert nem adatott be magának egy nem kötelező oltást.
Elég nagy kakában van így is a gazdaság.
Amúgy az oltottak úgy gondolták, hogy idén övék a nyár? :D
Ebben az országban az van, hogy dögöljön meg a másik lova is és még mindig beharapják ezt az 'oltás megment' témát, mert ez az egyszerűbb. Nem lehet egyszerű szembenézni azzal, hogy hülyére vették az embereket és beálltatok a sorba, ezt elhiszem.
De törődjetek bele, ez van. A legrosszabb, hogy az oltott nem fogja tudni, hogy aki mellette áll vagy ül a medencében az oltott-e?
Ez lesz a rettegés foka az idén.
17-es.
Én nem tudom mitől rettegnek. Tegnap olyan kommentet olvastam, oltott hölgyeménytől, hogy mi lesz , ha a medencében mellette egy oltatlan lesz és mennyire fél a nem oltottaktól.
De a melegek jogait védjük, ugyanakkor az oltatlant megkülönböztetjük.
Nem tudom hogy van ez?!
15. Ősztől jön majd egy következő hullám, ahogy az azt követő ősszel is jön majd és így tovább. Ez velünk fog maradni akárcsak a szezonális influenza amiről az 1918-as spanyolnátha járvány óta beszélhetünk. Most az a feladatunk, hogy hozzászokjunk a vírus jelenlétéhez és elfogadjuk, hogy most már ez is csak egy újabb influenza. Ez a vírus azért volt veszélyesebb az influenzánál, mert azzal ellentétben ezt nem ismerte a szervezet. Mostmár az oltás vagy a fertőződés közetkeztébe megismerte így már nem tekinthető különösen veszélyesnek.
A feladatunk már csupán annyi, hogy elfelejtsük a járványt, ahogy azt az influenzával is tettük és visszatérjünk a normál kerékvágásba.
Így van 16 és 17.
Akik oltottak, azokra elvileg nem veszélyes. Akkor mégis miért van, hogy az oltottak közül sokan úgy néznek az oltatlanokra, mint a pestisesekre?
ÉS tényleg ez lesz a nyár slágere: "Vajon aki mellettem ül, az oltott, vagy sem? Jujujj!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!