Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lazít ennyire a kormány?

Miért lazít ennyire a kormány?

Figyelt kérdés
Én otthon tartatnám továbbra is azt aki nem veszi fel az oltást.

2021. jún. 24. 12:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
23%
Mit lazít?
2021. jún. 24. 13:19
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem eddig sem ultek otthon. Az en kornyezetemben legalabbis az otthon ulest nem az oltas hianya vagy meglete hatarozta meg, inkabb a virustol okkal vagy ok nelkul tartok ultek otthon eddig is.
2021. jún. 24. 13:44
 13/21 anonim ***** válasza:
74%
Napi provokatív covidiktatúrás kérdés.
2021. jún. 24. 14:06
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt emberekről beszélünk. Nem kell őket babusgatni, el tudják dönteni kérnek-e vakcinát vagy sem. Nem kellenek korlátozások.
2021. jún. 24. 22:43
 15/21 anonim ***** válasza:
49%
14: Az a baj, hogy ha jön ősztől egy negyedik hullám, akkor tuti az oltatlanokat fogják okolni érte.
2021. jún. 25. 06:38
 16/21 anonim ***** válasza:
87%

Tisztázzuk.

Senki nem tarthat otthon senkit amiatt, mert nem adatott be magának egy nem kötelező oltást.

Elég nagy kakában van így is a gazdaság.

Amúgy az oltottak úgy gondolták, hogy idén övék a nyár? :D

Ebben az országban az van, hogy dögöljön meg a másik lova is és még mindig beharapják ezt az 'oltás megment' témát, mert ez az egyszerűbb. Nem lehet egyszerű szembenézni azzal, hogy hülyére vették az embereket és beálltatok a sorba, ezt elhiszem.

De törődjetek bele, ez van. A legrosszabb, hogy az oltott nem fogja tudni, hogy aki mellette áll vagy ül a medencében az oltott-e?

Ez lesz a rettegés foka az idén.

2021. jún. 25. 08:19
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
16: De az oltott végülis mit rettegjen? Ha elkapja a vírust a mellette álló oltatlantól, akkor elvileg tünetmentesen megy át rajta.
2021. jún. 25. 08:40
 18/21 anonim ***** válasza:
83%

17-es.

Én nem tudom mitől rettegnek. Tegnap olyan kommentet olvastam, oltott hölgyeménytől, hogy mi lesz , ha a medencében mellette egy oltatlan lesz és mennyire fél a nem oltottaktól.

De a melegek jogait védjük, ugyanakkor az oltatlant megkülönböztetjük.

Nem tudom hogy van ez?!

2021. jún. 25. 08:49
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

15. Ősztől jön majd egy következő hullám, ahogy az azt követő ősszel is jön majd és így tovább. Ez velünk fog maradni akárcsak a szezonális influenza amiről az 1918-as spanyolnátha járvány óta beszélhetünk. Most az a feladatunk, hogy hozzászokjunk a vírus jelenlétéhez és elfogadjuk, hogy most már ez is csak egy újabb influenza. Ez a vírus azért volt veszélyesebb az influenzánál, mert azzal ellentétben ezt nem ismerte a szervezet. Mostmár az oltás vagy a fertőződés közetkeztébe megismerte így már nem tekinthető különösen veszélyesnek.

A feladatunk már csupán annyi, hogy elfelejtsük a járványt, ahogy azt az influenzával is tettük és visszatérjünk a normál kerékvágásba.

2021. jún. 25. 22:09
 20/21 anonim ***** válasza:
94%

Így van 16 és 17.

Akik oltottak, azokra elvileg nem veszélyes. Akkor mégis miért van, hogy az oltottak közül sokan úgy néznek az oltatlanokra, mint a pestisesekre?

ÉS tényleg ez lesz a nyár slágere: "Vajon aki mellettem ül, az oltott, vagy sem? Jujujj!"

2021. jún. 27. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!