Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fanatikus hungarista szurkol...

A fanatikus hungarista szurkolók Fideszes beállítottságúak?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy valaki miért szurkol ezeknek a senkiknek, akik az adónkon élősködnek a vezér tenyeréből.

Szurkoltam is, hogy verjék le a Portugálok a "nagyjainkat", mint vak bálna a tengeralattjárót.

2021. jún. 24. 00:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
68%
#13: és tényleg, az egész ellenzék csak Gyurcsányból áll, rajta kívül nincs más se az ellenzékben:DD
2021. jún. 24. 11:16
 22/28 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, ha ennyire zavar, hogy mennyit keresnek, akkor fogd magad, és húzz külföldre, ne legyél már emiatt frusztrált, hogy keveset keresel.

Csak szólok, hogy külföldön elég sok bajnokságban még ennél is többet keresnek...

Nem a focisták tehetnek arról, hogy mennyit keresnek, de neked már az is baj, hogy egy halálcsoportban szereztünk 3 gólt és 2 pontot is... Nem a stadionoktól tanultak meg focizni, hanem egyszerűen annyira együtt van ez a csapat és annyira hatékonyan működik a taktikánk, hogy most már ilyen kaliberű csapatokkal is fel tudjuk venni a versenyt. És nem mellesleg, most már több játékosunk is van, akik nemzetközi szinten is ütőképesek.

Lehet nem szeretni a focit, mint amiért én sem szeretem mondjuk a cselgáncsot, de hogy még mindig itt tartunk, hogy egy ilyen sikernek nem tudnak egyesek örülni, és még mindig előjön az oRbÁn fóbiájuk, az valami hihetetlen...

2021. jún. 24. 12:34
 23/28 anonim ***** válasza:
84%
Ami még kimaradt, hogy ha szerinted ilyen jó biznisz profi focistának lenni, akkor te miért nem vagy az? Neked is megvan rá a lehetőséged, hogy "teljesítmény nélkül" milliókat keress.
2021. jún. 24. 12:56
 24/28 anonim ***** válasza:
77%
Nem semmi, hogy van aki olyan mélyre tud süllyedni, hogy a saját országának a válogatottját szidja az interneten...
2021. jún. 24. 20:21
 25/28 anonim ***** válasza:
78%
Külföldön is mindenki rólunk áradozik, hogy milyen teljesítményt értünk el, és hogy milyen jól játszottunk... Biztos nyilván mindenki idióta rajtad kívül...
2021. jún. 24. 20:49
 26/28 anonim ***** válasza:
81%

Meg nyilván mindenkit lefizetett Orbán xd

2021. jún. 24. 21:00
 27/28 anonim ***** válasza:
68%
Engem nem érdekel milyen pártot kedvelsz, szereted-e Orbánt vagy Gyurcsányt, 8 általánosod van vagy diplomád, de ha magyarként a magyar válogatott ellen szurkolsz és örülsz a kudarcának akkor rohadjon ki a szived. Most.
2021. jún. 25. 10:38
 28/28 anonim ***** válasza:
66%
Látom, a kérdező mindenkit lepontoz...
2021. jún. 25. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!