Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértetek abban hogy...

Egyetértetek abban hogy népszavazást kéne kiírni lmbtq-s kérdésben?

Figyelt kérdés

A többség dönt és max 10 évente lehet felülbírálni. Ha a Fidesz győz akkor befoghatja a pofáját a liberalis kurzus, a propagandát még 18 fölött is betiltanák, mint ők nyugaton a konzervativ/fasisztoid véleményeket, ha az ellenzék akkor meg lehet szabadon érzékenyíteni a gyerekeket, melegen házasodni, gyereket vállalni stb.

Ugyanez vonatkozna a migrációra is.

Ilyen sarkalatos pontokban népszavazást kell kiírni.

Valószínűleg a kisebbségben lévő balliberális kurzus vesztene (Jobbik, Mi hazánk, Fidesz támogatók, magyarán jobboldaliak 2x annyian vannnak), szóval a Fidesz érdeke is lenne. Egyébiránt ha a Fidesz veszít, az is jó nekik, hisz egy néppárt, mindig a többség akaratat szeretnék kiszolgalni szavazatokért cserébe.

2021. jún. 23. 21:03
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Nem lehet 20-as mert orrba szájba nyomatják.
2021. jún. 24. 00:08
 22/32 anonim ***** válasza:
39%

Mindenképpen! Súlyosan sértve érzem magam, mert korlátoznak abban a jogomban, hogy feleségül vegyem a szerelmem. Ő egy kecske, és mivel a törvény szerint házasságot csak férfi és nő köthet, engem diszkriminálnak. Sőt még akkor is diszkriminálni fognak, ha a melegházasságot engedélyezik.

Ezért követelem, hogy engedélyezzék az ember-állat közti házasságot is!!!

2021. jún. 24. 08:53
 23/32 anonim ***** válasza:
49%

"Ő egy kecske"

:DD

2021. jún. 24. 09:01
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

22-es jol latja.

Ilyen alapon barki, barkivel.

Mert ha akarki a barki es a barki, az akarki, akkor mindenki mindenkivel.

2021. jún. 24. 11:41
 25/32 anonim ***** válasza:
81%
22. Esetleg a kecskét megkérdezted, hogy akar-e egyáltalán veled összeházasodni? Mert, ha nem, akkor az már erőszak.
2021. jún. 24. 13:49
 26/32 anonim ***** válasza:
47%

25-os.

Azert egy kecsken eszre lehet venni, hogy erdeklodo.

Eleg bujosak is.

2021. jún. 24. 14:12
 27/32 anonim ***** válasza:
92%
26. Na és? Én is szeretem a barátaimat, egymás mellett feküdve szoktunk filmet nézni, mégsem akarok egyikükkel sem összeházasodni.
2021. jún. 24. 14:26
 28/32 anonim ***** válasza:
47%
Mert te nem vagy belejuk szerelmes.
2021. jún. 24. 14:38
 29/32 anonim ***** válasza:
31%
Nem, mert a demokrácia nem a többség diktatúráját jelenti.
2021. jún. 24. 15:09
 30/32 anonim ***** válasza:
36%
25: Megkérdeztem és igent mondott. Sőt mielőtt szexeltünk volna azt is megkérdeztem, hogy akarja-e hogy megdugjam és azt válaszolta, hogy meeeg. Kicsit pösze, de szerelmesek vagyunk egymásba, és nagyon felháborít, hogy nem vehetem feleségühl, mert egy diktatúrában élünk, ahol nem veheti feleségül az ember a szerelmét.
2021. jún. 24. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!