Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csepel a béke szigete?

Csepel a béke szigete?

Figyelt kérdés

Ahányszor járok arra busszal, mindig érezhetően megváltozik a légkör, amint átérünk a Gubacsi hídon. Nincsenek ülőhelyért követelőző nyanyák és nem ordibálnak az autósok a gyalogosokkal. Mindenki előzékeny és segítőkész a másikkal. Elfogadják a melegeket és a hajléktalanokat is, hiába próbálja a karácsonyista vezetés ennek az ellenkezőjét állítani. Az emberek felszedik maguk után a szemetet és a kutyaszart, nem úgy mint Újlipótvárosban, ahol még arra se tanítják meg a kutyát, hogy ne a járda közepére szarjon.

Ott nemem szállnak autóba az emberek, hogy elmenjenek a sarki közértig. A közértben mindig a magyar terméket keresik, amivel jót tesznek a magyar gazdaságnak és jót tesznek a környezetnek.

2021. jún. 21. 11:20
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
És mindenki Wartburgot szerel pálinkázva, miközben szól a zene...
2021. jún. 21. 11:22
 2/7 anonim ***** válasza:
63%

Csepeli vagyok, és szeretek itt élni, mert nyugisabb, mint Pest többi része, max Budatétényben, Budafokon élnék még az is hasonló.

Egyébként igen, elég toleránsak itt az emberek, főleg a nők. A piacon nem ritkán csípek el középkorú nőktől beszélgetésfoszlányokat a fűről, varázsgombáról, vagy hogy valamelyik ismerősük nővé operáltatta magát és ez nem ilyen sutyorgás szinten, hanem úgy is hogy a zsaru ott trappol el előttük az utcafronton.

A lakótelepemen él egy feka a magyar csajával és angolul beszélgetnek, egyszer a SPAR előtt egy fehér családot is láttam, akik erős amerikai akcentussal beszélgettek angolul, gondolom USÁ-ból jöttek ide.

Parkokban sokszor fekszenek kint fiatalok csoportokban, amikor jó idő van közben telóból vagy rádióból szól a rockzene, egyszer két lányt is megpillantottam akik egymással csókolóztak.

Szóval igen, szerintem elég liberális kerület.

2021. jún. 21. 11:42
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
Leprafészek.
2021. jún. 21. 11:47
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
A lakatos sziú indiánok is korlátozva vannak arra remélem.
2021. jún. 21. 11:49
 5/7 anonim ***** válasza:
61%
itt lakok a gubacsi hídnál. pesterzsébet és csepel között csekély a különbség. ha éltél jobb helyeken, kb. ugyanolyan prolinak érzed mind a kettőt.
2021. jún. 21. 11:52
 6/7 A kérdező kommentje:

Én nem egyszer szexnek is szemtanúja voltam. De ott elfogadják az ilyet. Megértik, ha a fiataloknak a szabadba kell menniük szexelni, mert otthon van a család.

2021. jún. 21. 12:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtabb, mint általában Budapest többi része ( bizonyos Buda-i kivétellel), de nagyon gáz, lepusztult rész. Soha nem laknék ott
2021. jún. 21. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!