A Fidesz miért nem tiltja be az RTL-t?
Mert az EU ban vagyunk, nem teheti mef. MÉG...
#18 mondj egy ilyen jobboldali lapot! Tényleg rátámadt a rendőrség a hazafelé induló békés tömegre? Figyeltem az eseményeket de nem emlékszem ilyenre.
Történt ez ügyben feljelentés?
#20 mi a baj ezzel? A kártékony korrupt cégeket előbb-utóbb meg kell vizsgálni meg kell vizsgálni. Jól teszik.
#18!
Emlékszem arra, hogy az RTL Híradónak az első Orbán-kormány ideján olyasmi szlogenje volt, hogy: mi megmondjuk a véleményedet, vagy megmondjuk, mint kell gondolnod.
Nyíltan nem híreket közvetítettek, hanem véleményzetek. "Úgy tudjuk", "informátorain szerint" szöveggel kezdődött minden hírük, ami mind kamu volt.
Amikor meg szétverték az egyik jobboldali lap szerkesztőségég gépeit baseball ütőkkel, akkor az volt a következtetés, hogy ez nem politikai támadás volt, hanem sima rablás. Csak éppen vittek semmit.
#21 "Tényleg rátámadt a rendőrség a hazafelé induló békés tömegre? Figyeltem az eseményeket de nem emlékszem ilyenre."
Nem figyeltél te semmit. Ha figyeltél volna akkor pontosan láttad volna mit csináltak a fidesz nagygyűlésről éppen hazaindulókkal.
Nem kell a duma, kolléganőm ott volt a férjével! Pont ahogyan testvérem meg a város mások részén, akire úgy lőttek könnygázt az utcán, hogy azt sem tudta bármiféle politikai rendezvény vagy tüntetés lenne a közelben, szimplán elindult hazafelé a haverjától.
Sok minden történt az tény. Révész Mártíriusz pl. a Keletitől ment vissza az Astoriához egy pofonért.
Orbán elvtárs meg úgy eltűnt a környékről is, mintha ott sem lett volna. Biztosan azért, mert ő egyenesen hazament. Nem is kérdezett rá azóta se senki, hogy hol volt mikor az ég zengett.
Minek tiltsuk be, kell az elrettentő példa 😂😂
No meg demokráciában ilyet nem teszünk. Kell az ilyen is...
A te példád a legjobb arra kérdező, hogy az orbánisták azt csinálják, amikkel másokat vádolnak.
Tiltsuk be, tiltsuk ki, ne lehessen beszélni róla, stb.
#23 de figyeltem követtem az eseményeket, a gyújtogatás, tankozást, autó borítást, stb.
Persze tudom Révész Mártírusznak kilőtték a szemét, ami egyedülálló módon visszanőtt :)
Nem kell a duma! Ott volt, haverom kutyájának az unikornisa, és mondta hogy a rendőrök semmit nem csináltak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!