Mi az oka annak, hogy nincs jó ellenzék? (Márki-Zayon
kívül)
11/26 A kérdező kommentje:
10: Nem vagyok Fideszes, Márki-Zayt támogatom. Amúgy vedd végig, hogy Gyurcsány milyen károkat okozott az egész országnak és hasonlítsd össze Orbánnal.
12/26 A kérdező kommentje:
9: ha nem vagy képes intelligens reakcióra, akkor sajnos nem lehet érdemben reagálni.
Nem tudom, te mit fedeztél fel Márki-Zayban. Egy kisvárosban megválasztották polgármesternek, ettől kezdve mindenki a messiást látja benne, ő maga azonnal saját pártot alapít, rögtön országos politikusnak hiszi magát, aki 2018-ban a harmadik 2/3-os blama után is azt üvölti a mikrofonba, hogy ők a többség. Szabadidejében a fidesz-szavazókat becsméreli, a saját szavazóiról viszont nem beszél, mert azok gyakorlatilag nem léteznek. A pártjával kapcsolatban az egyetlen infó annyi, hogy Hadházy Ákos már ki is lépett onnan (azt sem tudtam, hogy belépett). Tehát Márki-Zay 49 évesen, egy 0,1%-os mikropárttal a háta mögött a jövő nagy tehetsége, miközben Orbánt 35 évesen már miniszterelnökké választották, miután 10 éves építkezés után sikerre vitte a Fideszt. ...de hát egyszer majd eljön az ő ideje, akárcsak az időközben fehér hajú apókává vénült Fletóé. Majd, majd, majd... :D
2021. jún. 20. 21:45
12
Mégis milyen reakcióra vársz amikor egy bűnözőt támogatsz te észlény?
2021. jún. 20. 21:46
" Amúgy vedd végig, hogy Gyurcsány milyen károkat okozott az egész országnak és hasonlítsd össze Orbánnal."
Én tisztában vagyok a számokkal, de a megfogalmazásból ítélve te nagyon-nagyon nem.
2021. jún. 20. 21:51
Pár válaszolónak mondom, hogy én például azért szavazok rá mert tetszik amit Hódmezővásárhelyen művel, megnéztem pár interjút és teljesen korrektnek gondolom a programját, nézeteit. Valamint rajta kívül nem tudom kire szavazhatnék. Szavazzak a számomra alkalmatlannak tekintett ellenzéki nagyágyúkra mint Jakab, Dobrev vagy Karácsony? Szavazzak a Fideszre ami az utóbbi években teljesen kiábrándított magából?
2021. jún. 20. 22:06
16
Az összes becsületes pártot kicsinaljak
2021. jún. 20. 22:08
2Mi az oka annak, hogy nincs jó ellenzék? "
Az ellenzéki szavazók.
Ha nem szavaztak volna ezekre minden alkalommal, akkor eltűntek volna már régen és a helyükre léphettek volna olyanok akik alkalmasak lennének a feladatukra.
Amíg az ellenzéki szavazónak elég az hogy közlik vele kire kell behúznia az X-t, mert o1g meg csak így lehet megbuktatni a zorbánt, addig ez is lesz.
2021. jún. 20. 22:11
“ Amúgy vedd végig, hogy Gyurcsány milyen károkat okozott az egész országnak”
Milyeneket, te feltudod sorolni kérdező?
Ennél a hatalommániás dagadt varangynál amúgy mindenki jobb lenne. Ha van a jelöltben egy minimális jóindulat és tenniakarás, már sokkal jobb mint orbán. A hatalmán és a focin kívül láthatólag semmi más nem érdekli, mindent ezeknek rendel alá.
2021. jún. 20. 22:38
Azért mert a 2000-es években már csak azok maradtak a baloldalon, akik megélhetési politikusok voltak, és bevállalták a "komcsi utódpárt" szitokszót, mert kaptak magas parlamenti fizut, és pont tojtak rá, hogy minek nézik őket. Bejártak ülésre, jól megéltek belőle, azt csá. Mai napig hordozzák magukban azt az értékvesztettséget, céltalanságot, ami még az 1960-as években kezdődött a baloldalon. Persze a 60-as évek előtt is minden mindegy volt nekik. Mindig is idegen érdekeket képviseltek, sosem állt ki egyikőjük sem a nemzeti érdekek mellett, mert vagy nem magyarok voltak, vagy pedig magyarok voltak, csak könnyen megvették őket külföldön, mert önálló érdekeik nem voltak.
2021. jún. 20. 22:49
Kapcsolódó kérdések: