Dobrev Klára felmenői tényleg kommunista gyilkosok voltak akik terrorban tartották a magyar embereket és mai napig az általuk elkobzott villában tengetik napjaikat Gyurcsánnyal?
Kövér László nagyapja vöröskatona volt 1919-ben...tudtad kérdező?
Na erre varrjál gombot!
Szavaznál Kövérre ezekután?
Tehát beindult a relativizálás...
Mindig a másik kommunistája a büdösebb!
Farizeusok vagytok mind...
Vajon ugyanakkora bűnös volt egy náci katona akit besoroztak mint mondjuk egy haláltábor vezetője aki osztogatta a parancsokat, hogy milyen ínyenc kínzásokkal sanyargassák a foglyokat?
14.-re.
Mégis elítélnek 90+ éves volt táborőröket, akik nem voltak nácik, csak 18 évesen oda lettek küldve, mint 20. csicska őr.
Na itt megfogtál...lehengerlő érvkészlettel rendelkezel...hiába na, az okosabbtól nem szégyen tanulni!
Akkor csináljunk egy gondolat kísérletet...
Mi a nagyobb baj Dobrev Klárával? Az, hogy Apró Antal unokája?
Vagy az, hogy ott lakik ahol lakik?
Ha elköltözne onnan, akkor bevenné a begyed? Vagy akkor sem?
Dobrev nagyapja Apró Antal volt. Guglizz rá. És igen, az Apró villában élnek.
Amúgy nem kell ennek nagy jelentőséget tulajdonítani. Az, hogy abban a villában élnek az valóban nem túl elegáns, de nem hinném hogy sokkal elegánsabb megítélni valakit a felmenői tettei alapján.
Az én ükapám pl. Horthy vitéz volt, de ettől én még nem vagyok egyből náci.
Te tényleg Horthy Miklós ükunokája vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!