A megszavazott szigorú lmtq-ellenes törvények azt fogják eredményezni, hogy már szinte senki sem fog tv-t nézni (leszámítva a streaming- szolgáltatókat)?
Fiatal vagyok, már 5 éve nem néztem TV-t.
Ugye most megszavazták a parlamentben ezt a törvényt, miszerint egy csomó filmet cenzúrázni fognak (legalábbis amelyben lmbtq szereplő van), vagy átteszik egy olyan időpontra (mondjuk hajnali 2 órára), amikor szinte senki sem néz tévét.
Tehát röviden összefoglalva ez a törvény azt jelenti, hogy egy csomó filmet nem lehet majd rendes időben nézni a tv-ben.
Sokan mondják, hogy az utóbbi években egyre kevesebben néznek "rendes" tv-t az országban, a fiatal korosztály (amibe én is beletartozom 21 évesen) már alig néz tv-t (én több mint 5 éve nem tv-zek már), inkább Netflixezik.
Szóval végül ez a törvény azt fogja eredményezni, hogy a TV csatornák látogatottsága teljesen le fog csökkenni, és a streaming szolgáltatók fognak ezzel nyerni?

Aki ilyen jellegű tartalmat nézett, zömében eddig is máshol tette, nem a kábel TV-n.
A törvény nem szigorú, viszont szükséges. (Két gyermekes apa)

Nem t'om, olvastam ezt valahol.
De talán azért nem adhatják le, mert vannak utalások arra, hogy Dumbledore meleg. De erről nincs hivatalos információ és a könyvekből, filmekből sem derül ki.

HP mehet, mert a filmben nem jelenik meg a homo téma, de a tiltás amúgy is értelmetlen, mert ha a gyerek tudja használni a netet, akkor megnézi ott, ami tiltott.
Én rég nem vagyok már gyerek, de 15 éve nincs tévém, a neten nézem meg, ami érdekel, és nem is tudnék, illetve akarnék úgy megnézni egy filmet, hogy reklámokkal van megszakítva pl. és ezzel a legtöbb fiatal is így van.

Nem lesz semmi ilyen, ez csak vergődés.
Egyébként a melegeken kívül senkit nem érdekel ez az egész, majd elfelejtik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!