Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire szavaznál ha holnap...

Kire szavaznál ha holnap lenne a 2022es választás?

Figyelt kérdés

2021. jún. 20. 00:58
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
52%
Fidesz. Inkább a kisebbik rossz mint a nagyobb. Fletóra tuti nem, nem is értem hogy lehet még egy ilyen a politika közelében. A Momentum nevetséges amikor Erdélyben is a szőröstalpú románok mellett kampányol. Nincs semmilyen alternatíva, teljesen le kéne váltani a politikus gárdát!
2021. jún. 28. 00:28
 32/43 felkelhetetle ***** válasza:
55%
31 A kérdésedre a válasz az, hogy amig Orbánnak Gyurcsánnyal kell megmérettetnie magát, addig ő köszöni szépen csak egy kávét kér, nem véletlenül maradt el az elszámoltatás.
2021. jún. 28. 00:35
 33/43 anonim ***** válasza:
46%
Mi Hazánk Mozgalom
2021. jún. 28. 02:21
 34/43 anonim ***** válasza:
66%
Fideszre szavazok, nem azért mert olyan jó, hanem mert nincs jelenleg jobb! Gyurcsányék a komolyabb ellenzék, de ha az ő brigádját megszavazzuk nekünk végünk, értitek? Reszeltek nekünk!!!!! A többi ellenzék meg olyan apró, hogy jelentéktelen a méretük. Szóval Fideszre szavazok, hogy esélytelen legyen Gyurcsány és Klára kormányzása! Viszont esélyes, hogy a globális törekvés eltakarítja a Fideszt, ahogy eltakarították Salvini-t és Trump-ot is!
2021. júl. 6. 13:30
 35/43 anonim ***** válasza:
55%

Ellenzék.

Sokkal jobb lenne a dolgozóknak. Kevesebb adó a kisebb keresetűeknek magasabb adó 1 millio felett. Nagy vagyonok multik megadóztatása.

200 ezres nettó minimálbér, bérlakás program.

Nem vesznének össze az EU-val.

Nem egy nagy pártból állna a kormány hanem koalíció lenne tehát egymást tudnák ellenőrizni. Tehát kevesebb visszaélés lenne.

Plusz a fideszre alapból nem a gyűlöletkeltés miatt. Fideszre soha.

2021. júl. 6. 14:03
 36/43 anonim ***** válasza:
62%
Ja és az ellenzék lakásfelújítási programot is tervez. Amit az unio támogat is.
2021. júl. 6. 14:04
 37/43 anonim ***** válasza:
36%

Én hogy őszinte legyek vagy a Fideszre a legrosszabbak közötti legjobbra szavazok, vagy a 3. út által magát hirdetett mi hazánk pártra.

Ellenzéki összefogásra azért nem szavaznék mert van ott egy ember akinek 2006-ban volt egy óriási felháborodást kiváltó beszéde aminek az eredménye az volt hogy csomo Magyar embernek ki lett a szemetve lövetve és a rendőrök hazaárulós magatartása is be lett mutatva. "elkúrtuk nem kicsit nagyon. Ilyen böszmeséget ország még nem csinált Európában mint mi!" Én ezt mégegyszer nem szeretném hallani. Mi hazánkban az a szimpatikus hogy az elárult jobbikból kiváltak azok a hazafiak akik még azt vallják amit eddig is és olyan párt ami a Gyurcsány által vezetett MSZP ellen és a balliberális oldal ellen létrejött. Ha a jobbikot nem árulták volna el akkor 2018-ban a jobbikra szavaztam volna így maradt a Fidesz. ?) Ha a válaszom nem tetszik akkor le lehet engem pontozni, pedig jól leírtam az én álláspontomat!

2021. júl. 9. 19:47
 38/43 anonim ***** válasza:
26%
Nem sajnálom őket. Nem kellet volna randalírozni. Inkább a rendőrökről kéne beszélni akik megsebesültek 2006-ban.
2021. júl. 10. 02:48
 39/43 anonim ***** válasza:
62%
Lehet hogy kicsit messzire mentek a tüntetők de jogosan tüntettek meg randaríroztak, ilyet hallani egy politikus szájából hogy elkúrtuk biztos nem azt mondták volna hogy ügyes vagy meg okos, hanem ki kell menni és így takarodj meg mondj le meg úgy! Én meg a rendőröket nem tudom sajnálni akik ok nélkül ütötték meg vágták azt is aki semmit nem csinált hanem csak kint volt és a Magyarok ellen voltak, Gyurcsányt kellett volna ütniük meg a szemét kilőni nem a Magyar állampolgároknak!! Azt meg végképp nem értem hogy egy ilyen ember mint Gyurcsány mit keres a mai napig a politikai életben régen börtönben kellene csücsülnie!!
2021. júl. 10. 08:26
 40/43 anonim ***** válasza:
0%

Gyurcsánynak igaz volt. Nem őt kéne szidni hanem az mszpseket. Ő csak lebszta őket.

Engem nem zavar gyurcsány.

2021. júl. 10. 12:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!