A Cenz Ura kérdése:
Ki lesz az akire a fideszdroidok szavaznak hogy eltrollkodják az ellenzéki előválasztást? Lehet már tudni?
Figyelt kérdés
2021. jún. 19. 21:26
1/13 anonim válasza:
Most ez lesz a szöveg, hogy azért nem az a jelölt kapja a legtöbb szavazatot akit a "központ" kijelölt rá, mert a fideszesek is szavaztak? Kell már előre hivatkozási alap hogy miért is nem az lesz majd a hivatalos miniszterelnök jelölt aki megnyeri az előválasztást?
2/13 anonim válasza:
Én Klára asszonyra fogok szavazni, mert ezt dobták be a postaládámba!
3/13 anonim válasza:
Nyugi. Nem is ismerünk már pártot a FIDESZ-en kívül😊
5/13 anonim válasza:
Azt sem tudom, hogy mikor van ez a szavazásnak álcázott cirkusz. De szerintetek veszem a fáradtságot, hogy elmenjek egy ilyen szavazásra, amikor az összes ellenzéki jelölttől okádnom kell?
Bárki, aki elmegy voksolni, az magáról állít ki szegénységi bizonyítványt, azaz annyi esze van mint egy szamárnak.
7/13 anonim válasza:
Még nem tudom, meg amúgy se kötném az orrodra. Annyit elárulok, hogy jövőre a győztes pártra szavazok.
8/13 anonim válasza:
Hülyeség, Fideszesként egyikre sem fogok szavazni.
9/13 anonim válasza:
Pár napja láttam egy szavazást, hogy kire fognak szavazni az emberek és a fideszesek megszavazták Dobrevet. Utána még le is írták, hogy direkt rá fognak szavazni.
10/13 anonim válasza:
#9 Perszer, persze. És ez így volt mert ... miért is? Miért kellene elhinnünk ezt neked?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!