Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most hol vannak azok akik a...

Most hol vannak azok akik a multkori magyar portugál meccs után kárörvendően orbánoztak, stadionoztak meg adófizető pénzeztek?

Figyelt kérdés
2021. jún. 19. 17:11
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
37%
Értelek, a gyári melót általánosságban értettem, nem kifejezetten rád gondoltam. Azért informatikusként sem fenyeget valószínűleg az éhhalál. Ettől függetlenül nyilvános volt, hogy profi focistaként többet lehet keresni. Így nem értem milyen jogon kéri ezt számon bárki is. Én sem vagyok profi focista, engem is más terület érdekelt, nincs ezzel semmi baj. Csak akkor ne rinyálj, hogy bezzeg ők teljesítmény nélkül is kapják a pénzt. Az megint más kérdés, hogy az EB-re kijutottak valahogy, tehát volt teljesítmény. Így, hogy a franciák nem tudtak nyerni a sokkal gyengébb magyar válogatott ellen, akkor az ő fizetésüket is megvonnád? :D
2021. jún. 20. 13:17
 22/37 anonim ***** válasza:
19%

"Nem a portugálok seggét nyaldostuk, hanem a magyar válogatott tagjain nevettünk"

Aham, hát persze. A kedvenc portugáljaitok lettek az első csapat az Európa Bajnokság történetében, akik 2 gólt is akasztottak saját kapuba. Ti mindig a rossz fütyiket szopogatjátok.

2021. jún. 20. 16:28
 23/37 anonim ***** válasza:
58%
A mi adóforintjainkból talán hasznosabb dolgokat is finanszírozhatnának. Ha az egykori Aranycsapat teljesítményét hoznák, senki nem morogna. De pofátlanság, hogy a pandémia kellős közepén még megtámogatta a focit a kormány, míg másokat meg cserben hagyott. Nem az én megélhetésem miatt zavar, én kormányoktól függetlenül is megoldom az életemet, de az én adóforintjaimról is szó van, és abból nem a focistákat akarnám egy válság közepén támogatni, hanem aki tényleg bajba került.
2021. jún. 20. 16:54
 24/37 anonim ***** válasza:
17%
Vendéglátós vagyok, nekem nem kell bemutatni a kormány inkompetens járványkezelését. Megint csak ott tartunk, hogy az a baj, hogy ha te a válogatott ellen szurkolsz, akkor azok sikertelenségéért szorítasz, akik nem tehetnek róla, hogy Orbán épp az ő sportjukat szereti. Játszik a csapatban jónéhány olyan játékos, akik eleve külföldi klubbokban játszanak. Tehát miért bukjon Gulácsi meg Sallai például, akik Németországban játszanak és egy forintot nem láttak az adóforintjainkból?
2021. jún. 20. 17:12
 25/37 anonim ***** válasza:
47%
Én nem szurkolok a fociban senkinek, de reálisan látom, hogy nincs esélyük eredményt elérni egy EB-n vagy VB-n. Az nekem nem eredmény, hogy kijutnak, aztán felmossák velük a padlót a csoportkörben.
2021. jún. 20. 17:23
 26/37 anonim ***** válasza:
71%
25.Ezt az 1:1-et is félreértelmezik.Láttam a meccset.Volt ott azért kapufa is a franciáktól,meg néhány akkora ziccer,hogy csoda,hogy nem ment be.Lehetett volna 5 gól is ha nincs velünk a szerencse.Mert ehhez bizony az kellett.Tehát az 1:1-et ennek fényében kell értékelni,mert simán lehetett volna 5:1 is,vagy több.
2021. jún. 20. 17:28
 27/37 anonim ***** válasza:
37%

Mi az eredmény neked? Megnyerni a tornát? Mert akkor a világ legtöbb országa még nem ért el valódi eredményt.

Lehetett volna 5-1 oda, persze. A portugál meccs meg lehetett volna 1-1, mert a 84. percig elég jól megfékeztük a portugálokat. Ott persze jöttek a fikázók, hogy "ha, volna" nem számít, az eredményt kell nézni. Akkor most mégsem csak az eredmény számít?

2021. jún. 20. 17:46
 28/37 anonim ***** válasza:
58%

27.De a világ legtöbb országában nem is építenek stadiont minden utcasarokra.

A portugál meccsben igazad van,az tényleg jobb volt szerintem mint ez a francia, és sajnálom,hogy 3-0 lett a vége.Ott jobbak voltunk szerintem is.

2021. jún. 20. 17:50
 29/37 anonim ***** válasza:
36%
Hát ha már ennyi közpénzt ölnek bele a fociba Magyarországon, akkor minimum legyenek benne a srácok a legjobb 4-ben.
2021. jún. 20. 18:16
 30/37 anonim ***** válasza:
28%

"De a világ legtöbb országában nem is építenek stadiont minden utcasarokra."

És erről tehetnek a játékosok? Illetve a több stadion miatt elvárható, hogy ők jobban játszanak? Mégis mire fel? Ha te jobb gépet kapsz a munkahelyeden, te is írsz egy új operációs rendszert, ami vetekszik a Windowssal?

2021. jún. 20. 23:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!