Ömmm...volt már olyan dolog, amit a kormány finanszírozott, és elnyerte tetszésedet? Nem. Akkor most beszélgessünk el arról, hogy ki is a debil :)
2021. jún. 19. 17:32
12/28 anonim válasza:
Én nem nézek focit, úgyhogy nekem teljesen mindegy hogy kik hány gólt lőnek vagy sem. Ennek most örülnöm kéne szerinted? Egy döntetelen az semmit nem jelt, főleg így a legelején..
2021. jún. 19. 17:34
13/28 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell krumpli, gépészmérnök vagyok azt veszek amit akarok.
2021. jún. 19. 17:36
14/28 anonim válasza:
Az első válasz nagyon aranyos 😊
2021. jún. 19. 17:37
15/28 anonim válasza:
Amikor a vizes versenyeken nagyon jól szerepeltünk, ugyan ezek a nagydemokrata trógerek bizonygatták, hogy akinek ez tetszik, az fideszes. Szerintem ne kapkodjuk el azt a kormányváltás még vagy 12 évig, ha ilyen sutyerákokból áll az ellenzéki tábor és a szavazóik.
2021. jún. 19. 17:40
16/28 anonim válasza:
Mivel én imádom Niedermüller Pétert csak azt tudom mondani, hogy tegnap jobb franciának lenni mint magyarnak. Ja, mégsem
2021. jún. 20. 10:38
17/28 anonim válasza:
Most hirtelen nem tudom, hogy a 2000-es Eb után vagy a 2006-os Vb után de jó eredményt értünk el a Népstadionban az olaszok ellen amit mi magyarok (tisztelet a kivételnek!!!!!) "ezer éven át" ünnepeltünk de utána se jutottunk ki se EB-re se Vb-re az olaszok meg a számukra rossz eredmény után röhögve mentek haza és jutottak ki sorra az Eb-kre, Vb-kre. Mi magyarok a kudarcokat a helyén kezeljük (jó alaposan a sárga földig lehordjuk a válogatottat, a földbe döngölve...HELYESEN) de az úgynevezett jó eredményt felnagyítjuk nem a helyén kezelve.
A franciák hogy álltak a meccshez? Ők a világbajnokok, nyertek pár napja a németeknél, ezeket a falábúakat elverték a portugálok hát mi kiküldjük ellenük a mezt! Egyszerűen nagyképűek voltak. A magyarok elcsíptek egy ikszet a sok buta meg ezen örvendezik...A semmin. Kedden nem lesz pardon a németek nem engedhetik meg maguknak a nagyképűséget úgyhogy ízzé-porrá fogják zúzni ezeket a...ezt a magyar labdarúgó-válogatottat.
A fentieket úgy körmöltem le:-), hogy nem is láttam a meccset de több évtizedes tapasztalat után (77/78-tól...97-ig magyar foci is, 2010-ig már csak nemzetközi érdeklődés) a "találgatásra" feljogosít. A franciák nagyképűek voltak és ezért nem nyertek. A magyarok meg vak tyúk is talál szemet alapon elcsíptek ellenük egy döntetlent. Ennyi történt. Semmi. Kedden jön a valóság:
Németország-Magyarország 5-0
2021. jún. 20. 10:48
18/28 anonim válasza:
A magyar futball rossz és amikor kikap (sokszor) akkor a helyén kezeljük de amikor nyer (néha) akkor nem, akkor egyesek elszállnak és álmodozni kezdenek. A helyükön kell kezelni őket akkor is ha nyernek (néha), szerencséjük volt, az ellenfél lazsált, segített a bíró, stb. A magyar válogatott saját erőből képtelen jó eredményt elérni. Ahhoz mindig külső körülmény kell.
2021. jún. 20. 10:51
19/28 anonim válasza:
És az eleve, hogy a létszámot felemelték drasztikusan és úgy is csak pótselejtező révén (hazai pályán) jutott ki a válogatott az is csak azt mutatja, hogy a magyar foci ugyanott tart mint 1997-ben. Külföldi edzők, játékosok, a magyarok "legjobbjai" külföldön, utánpótlás sehol, mesterséges stadionok, mesevilág, pénz dögivel. Nem változott semmi, mitöl változott volna? Csak a hókuszpókusz megy amiben a kormány nagyon jó. A semmit tudja eladni úgy mintha az lenne a minden.
2021. jún. 20. 10:54
20/28 anonim válasza:
Egyébként az első meccs után már kezdett megfagyni a levegő körülöttük és HA a franciák is elverték volna őket és a németek is olyan pergőtűzbe kerültek volna mint Döméék Mexikó után vagy Törőék az argentin Vb után. A franciák ellen megúszták de még a németek elverhetik őket. Persze attól függetlenül ebbe a tegnapi ikszbe fognak kapaszkodni ebből még megélnek egy-két évig. Csányi "úrral" az élen...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!