Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Durva kérdés, csak erős...

Durva kérdés, csak erős idegzetűeknek! Érdemes ebben a világba gyereket vállalni még?

Figyelt kérdés

18+!

Most, hogy szinte biztosra kiderült, hogy a covid-ot egy biológiai laborban "gyártották", illetve onnan szabadult el, de a napnál is világosabb hogy megrendelésre gyártották, évekkel ezelőtt el volt már tervezve, így mi lesz a következő?

Nyilván a világ top elitjei vannak a dolog mögött, akiknek egymaguknak több vagyona van mint egymilliárd embernek összesen. Mi volt a valódi célja a covid-nak? Egyfajta felvezetés? Ha meg akarják állítani a Föld pusztulását, ahol nekik is élniük kell, mert nem sikerült más élhető bolygót felfedezni, ahhoz meg kell állítaniuk a borzalmas túlszaporodást. Így hát kifejezetten gyerek gyilkos vírus előállításán kell fáradozniuk, hogy az ilyen családokat:

[link]

Akik a legjobban tehetnek a világ túlszaporodásáról, ezeket a gyerekeket vírussal kiirtsák, mert különben tényleg ki fog halni az emberiség túlszaporodásban.

Oké, de a vírus terjedését globálisan nem tudják csak Afrikában és Indiában tartani, át fog terjedni mindenhová. Érdemes így, ennek tudatában gyereket vállalni, csak azért, hogy a top kapitalisták megöljék?

2021. jún. 19. 14:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
69%
Kormányzati részről nézve ez kipcsaki követelmény. Logikusan gondolkodva NEM.
2021. jún. 19. 14:34
 12/23 anonim ***** válasza:
46%
Ezoteria rovatba valo
2021. jún. 19. 14:39
 13/23 A kérdező kommentje:

A pandémia politika az a modern politika legfőbb ágazata. Dehogy való az ezotéria rovatba, amikor eddig csak Trump és külügyminiszterének a konteójának tartották, hogy a covid gyárban készült, most Joe Biden amerikai hírszerzése is ezt erősítette meg, hoppá.

Egy konteóról kiderült, hogy igaz...

2021. jún. 19. 14:42
 14/23 anonim ***** válasza:
86%

A kérdésre miszerint érdemes-e gyereket vállalni, válaszolni nem tudok. Ez mindenkinek a saját döntése.

Habár nem gondolok mindent teljesen úgy, ahogyan te, mindenképp tetszik, hogy megpróbálsz a dolgok mögé látni és nem birka módjára követsz mindent. Több ilyen ember kéne a világra és akkor talán jobb lenne a helyzetünk. Ha te is erre nevelnéd a gyermekedet, akkor a világ csak jól jár. Az már más kérdés, hogy a gyerek jól járna-e a világgal.

2021. jún. 19. 14:43
 15/23 anonim ***** válasza:
75%

"most Joe Biden amerikai hírszerzése is ezt erősítette meg, hoppá.

Egy konteóról kiderült, hogy igaz..."

Forrás?

2021. jún. 19. 14:45
 16/23 A kérdező kommentje:
Keress rá
2021. jún. 19. 14:49
 17/23 anonim ***** válasza:
61%
Kerestem, de nem találtam.
2021. jún. 19. 14:51
 18/23 anonim ***** válasza:
79%

Maradjunk annyiban nem erősített meg semmit az amerikai hírszerzés.

[link]

2021. jún. 19. 14:52
 19/23 anonim ***** válasza:
93%
Én még fiatal vagyok a gyerekvállaláshoz, mindig is úgy voltam vele, hogy nem akarok gyereket (ennek millió oka van), de ahogy telnek az évek, egyre jobban csak megerősödik ez a gondolat, hogy tényleg nem lesz gyerekem, még akkor sem szülnék, ha odáig lennék a gyerekekért, mert még a saját jövőm miatt is aggódok, a gyerekeméért meg pláne aggódnék. Nem csak a vírus szempontjából, hanem minden szempontból inkább azt látom, hogy nagyon rossz irányba haladunk, szinte csak negatív gondolataim vannak ezzel kapcsolatban. Komolyan nem tudom mi lesz itt mire én 40 éves leszek és még akkor sem leszek öreg. Ez pedig megrémiszt.
2021. jún. 19. 15:07
 20/23 anonim ***** válasza:
33%
Rendesen kellene szedni a gyógyszereid kérdező
2021. jún. 19. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!