Orbán Viktor mikor törli el a maszk viselest, mert meglehet fulladni ebben a nagy melegben?
Ezt soha nem értetem. Van egy asztmás ismerősöm, ő soha nem panaszkodik, mikor fel kellett rakni a maszkot akkor is rajta volt egész nap, nem fulladt meg benne. Most is ahol kell rajta van és nem fullad meg benne. Ő ugye beteg is, a pipája is mindíg kéznél van mert normál esetben is van néha gond. De így sem használja 5 percenként, hanem csak ha szükséges. Legtöbb esetben egész nap nincs rá szüksége.
Rajtam is ott van bármikor amikor kell és kapok benne levegőt.
Ha fulladozol benne, akkor javaslom keress fel orvost, mert lehet komolyabb bajod van, mint egy asztmásnak.
A szabadban nem kell dehát a buszon vagy egyéb zárt helyen elég kellemetlen tud lenni ha sokáig tartózkodsz ott főleg ha klíma se megy pfff
Nem lehet tudni mikor lesz eltörölve.Lehet nem is lesz még vagy 2-3 évig eltörölve.Nagy könnyebbség hogy legalább kinn nem kell mert meg is őrülnék mert eleve izzadós vagyok benti helyen meg igyekszem mindig kifele mást nem tudok jobbat.Alapból nem kellene már semmi korlátozás és abbahagyni ezt az egész cécót,ennyi.EB meg lesz tartva az a lényeg XD
"Orbán Viktor mikor törli el a maszk viselest, mert meglehet fulladni ebben a nagy melegben?
"
Mármint hol? A járműveken és az irodában?
Már a 4. hullámról irogatnak a baloldali mainstream média, tehát szerintem az utcai is visszakerül ősztől.
PS: Tavaly igen, tavaly volt egy ENSZ rendezvény Óceániában, ahol mindenféle dal volt...
UN = United Nations vagyis az ENSZ angolul
UN We will rise again címen
Azt éneklik benne, Around the world we’re closing borders, COVID-19 on the rise
A new world order behind closed doors, the storm will pass, we will survive
We will rise, we will rise again, our isles will rise again
We will rise, we will rise again, our world will rise again
Gyengébbek kedvéért linkelem az UN hivatalos oldalát, nem én mondom, hanem ők: [link]
De ez még mindig csak egy összeesküvés, igaz? Amúgy ha olvastátok az egyik UNes csóka világkormányt javasolt....
Tavaly nyáron sem volt eltörölve, pedig akkor tényleg csak a hírekben lehetett hallani 1-2 kosza fertőzöttről az egész országban. Szóval ne reménykedj, hogy most, amikor azért még jóval több van el fogják törölni.
Tippem szerint legkorábban is jövőre törlik el.
Azt a rohadt eget. :D Tényleg már csak röhögök. Fulladsz a maszktól? Eredj el orvoshoz, mert valószínűleg az évek alatt tönkre cseszted a tüdődet.
Hónap elején jöttem haza Németországból a Bajor régiókból. Egész nap rajtam volt a maszk, mind a buszokon hordanunk kellett, mind a boltokban, meg kint már a buszmegállóban és vasútállomásokon is. Bent a gyárban ahol dolgoztam szintúgy hordani kellett. Mégse fulladtam meg egyetlen egyszer sem, pedig ott nekünk ez már Novembertől folyamatos volt.
Vagy lehet az a problémád, hogy megpróbálod reflexből szószerint letüdőzni a maszkot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!