Ha ennyire dübörög, szárnyal, röpül a gazdaság, miért lett kevesebb a fizetés?
Figyelt kérdés
Pontosan ugyanaz a hely, ugyanaz a munka, de de kb -300 -400 al kevesebb órabér, mint pár éve.2021. jún. 18. 10:49
71/72 anonim válasza:
30# Rendőrtiszt Főiskola, Jogi egyetemre... osztályvezető vagyok, hivatásos.
72/72 anonim válasza:
Munkahelyváltásokkal nekem is javult a fizetésem, amióta dolgozom, de ez rajtam múlt, nem az aktuális kormányon. Én tanultam, én képeztem magam, én jártam utána, én nem lógattam a lábam, én nem voltam elégedett a kevéssel, én tettem sokat azért, hogy legyen jobb. De a jelenlegi munkahelyemen (nem közszféra, de állami tulajdonú cég) egy ideje változatlan a fizetésem, a versenyszféra bérei ugyanebben a munkakörben magasabbak. Majd váltok, de most tapasztalatot szerzek és képezem magam tovább, hogy legyen esélyem jobbra, már közeledek a 40-hez, a pályakezdők életkori és rugalmassági előnyével szemben kell felmutatnom valamit, hogy versenyben legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!