Mi az évezet aban, hogy emberek olyan meccsekért adnak pénzt, melyeken katasztrofálisan elpáholják az egyébként is rendkívül gyenge magyar labdarúgókat?
Tudvalevő, hogy itt van ez a 0-3-as borzalom., és azt is beszélik, hogy a csoportmérkőzések további részében is csupa olyan mérkőzés várható, melyen még nagyobb arányú leégése lesz a magyar válogatottnak, hőn szeretett nemzeti tizenegyünknek.
Akik erre jegyet vesznek és kimennek óbégatni, azok mazochisták, vagy egyszerűen nem képesek a racionális gondolkodásra?
Minél primitívebb valaki, annál inkább igényli az ősi törzsi ösztön élményt, amit a mai világban ilyen 0 téttel rendelkező dolgokban tud kiélni, mint egy focimeccs.
Nézz meg ilyen topa arcokat egy kocsmában amikor meccset néznek. Közük nincs az egészhez, de meg vannak győződve, hogy ők a tagjai annak a csapatnak valamilyen formában, akinek szurkolnak. És őrjöng ha gólt lő 11 olyan faszi, akihez semmi közük, csak ők elképzelik, hogy van. Primitív emberek ezek, én jókat nevetek rajtuk.
"1-10es skálán mennyire kell primitívnek lenni ahhoz, hogy valaki azt élvezze, hogy több ezer ordibáló köpködő csávó között nyomorog, nem lát nem hall semmit, de legalább veszít a magyar csapat, sőt szétgyalázzák."
Te ugye még sosem voltál meccsen? Oké, a mennyei megyein talán...
"Nem egy bzi foci csapattól kéne várni a magyarság dicsőségét."
És mi, fociszurkolók, nem is várjuk. Te talán igen?
"Nézz meg ilyen topa arcokat egy kocsmában amikor meccset néznek. "
Tehát egyrészt te kocsmába jársz, másrészt a kocsmai alkoholistákat kevered a meccsen lévő szurkolókkal. Már értem miből vontad le a következtetéseket.
Azt is megértem, hogy semmi olyan szórakozásod nincs, amivel ki tudsz kapcsolni, ennyi negativitással gondolom nem is lehet. Dehát Dulifuli is kell a világba.
Így van utolsó.
"Győztünk" Ezt mondják, pedig ők nem győztek és nem is nyertek semmit.
Ennél már csak az a szánalmasabb, amikor a közvetítő hangja elég bzisan eltorzul a boldogságtól, mert azt hiszi hogy a magyarok rúgtak egy gólt.
Aztán amikor a ellenfél rúg 1et, akkor robothangon bejelenti hogy
gol
gol
gol
21) ennyi erővel a meccsnézés is primitív,meg a szurkolás is.
Én a tornacsarnokokban rendezendő meccsek szurkolóin szoktam röhögni, ennél már tényleg nincsen lejjebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!