Gyurcsány Ferenc 99 százalékban Jakab Péter?
Ez butaság. A fidesz kezdte el ezt terjeszteni, de semmi alapja nincs. Az ellenzéki összefogás az több párt egyesülésével jött létre és ezek közül az egyiknek tagja Gyurcsány. Attól hogy a tagja, még nem fog parancsolni mindenkinek.
Nem tudom hogy milyen idős vagy, de próbálj több forrásból tájékozódni. Ha alapos vagy, és nem az ilyen rosszindulatú gusztustalan lejárató kampányoknak hiszel, hanem csak a tényeknek, akkor meg fogsz világosulni.
Ne hagyd hogy befolyásoljanak téged is az ilyen reklámok.
Pl ha én azt mondom neked, hogy amúgy Bill Gates elvesztett mindent, és már egy alsógatyát sem tud venni, illetve, hogy egy begyomosodott patak mellett alszik, akkor azt elhiszed nekem?
Nem. Annak utánanézel valószínűleg, hogy tényleg igaz-e. Akkor a politikában miért hinnél el mindent, amit mond valaki? Olvass utána. Az itt feltett kérdésekből semmi sem fog kiderülni, mert egyik A-t mond a másik B-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!