"ez az egyetem akkor is nagy lehetőség az országnak, ha más kormányozza."
Miben áll a nagy lehetőség, ha a tandíjak miatt nem sok magyar fog tanulni ott, plusz a többszörös fizetéssel elszívja a jó oktatókat a magyar egyetemekről, ahova többségében magyarok járnak?

Talán még több is. Több szintje van a kínai behódolásnak, ami már évtizedek óta ment a népszerűsítésükkel. Utólag könnyű látni.
Így működnek a kínaiak is, hátulról, alattomosan.
Lassú
Lépések
Laposan
Kőbányát megszerezték, a magyar zászlót is ők gyártják, a félkínai magyar olimpiai bajnoknak, akit a magyarországi kínai edző nevelt -magyar pénzen-.

Felőlem épüljön kínai egyetem fél kilométerrel lejjebb, kínai pénzből, miután megoldották a vidéki magyar fiatalság normális elszállásolási lehetőségét, és teremtettek számukra továbbtanulási esélyeket. Méghozzá úgy, hogy nem csúsztatják az amúgy fenntarthatatlan Orbán-vircsaft zsebébe a következő mentőcsomagot, amiből ezek a buta, tehetségtelen, jövőt felélő, országmegsemmisítő, ócska senkik a működésük látszatát akarnák még eljátszani újabb néhány évig. Vagy már azt se, csak eltűnni a pénzekkel. Ahogy a magánnyugdíjat is, meg mindent eltapsoltak két perc alatt olyanokra, amik semmi értéket nem fognak a jövőben az országnak előállítani.
Ezt a zsigeri kínaizást viszont fejezzétek be, mert kezd gyomorforgató lenni.

14
Inkább olvass utána, hogy milyen "életút" után lett a MAGYAR NEMZETI Bankban Matolcsy FŐtanácsadója Horváth Levente, aki 17 évesen (2007-8-ban vagy hogy), "szerelmes lett Kínába" -a SAJÁT megfogalmazása szerint-.
Nekem EZ a gyomorforgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!