Támogatnád, hogy a focira költött pénzt hagyják az embereknél, és mindenki önként adhasson ebből a plusz pénzből annyit, amennyi ő rászánna a focira a saját pénzéből?
Úgy is lenne sok habzószájú akik minden pénzüket beleraknák a fociba.
Azt is sikerült megmagyarázni, hogy amúgy a 84 percig a saját térfelét át nem lépő, a másik kaput nem veszélyeztető magyar válogatott jól játszott tegnap, és ők az erkölcsi győztesek, mert itt nincsen CR.
Miközben a térfelet nem lépték át, szerintem 5 sikeres passz nem volt egymás után, csak a kapu elé való betömörülés ment.
Nekem nem kell vissza a pénz csak oda költsék ahol haszna van.
Egészség ügy,oktatás,legyenek gyáraink és feldolgozóink,mezőgazdaságunk,legyen több vállalkozási lehetőség..
Annyi kiaknázatlan pontja van mindennek konkrétan nem értem miért pont azt a sportot próbáljuk támogatni amiben mindig is szarok voltunk..(már elnézést)
Focira, hadseregre teljesen felesleges költeni. A NATO megvéd, tagok vagyunk, elmondták 100x. Mi pedig egyre többet költünk. Minek? Úgysem leszünk partiban senkivel, csak pénzkidobás
A foci is tartsa el magát a piacról, mint nyugaton. Ha itthon ez nem kivitelzhető, akkor nem kellenek klubok sem. Nem kell profi foci. Az amatör izland is kijutott EB-re velünk x-eltek, VB-n megverték az angolokat is pl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!