Jó húzás lenne bevezetni, hogy az összes országgyűlési politikus, és ezek összes ismerőseinek bankszámláját, és annak egyenlegváltozásait egy helyen nyilvánosan megtekinthetővé tennék?
Figyelt kérdés
2021. jún. 15. 21:23
1/9 Sulek Péter válasza:
Jó ötlet lenne,de ki szavazná meg ?
2/9 anonim válasza:
Marhaság. Eleve ki az az "ismerős". Lehet, hogy nem tudod, de számukra van vagyonnyilatkozati kötelezettség, és gyanú esetén vagyonosodási vizsgálat. Amúgy meg a vagyonok többsége nem bankszámla-egyenlegekben van.
3/9 anonim válasza:
Gondolom kilopják külföldre, én azt csinálnám. Viszont maga lenne a kánaán, ha korrupcióért úgy általában néha leültetnének valakit.
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
4. Szép, inkább politikusra gondoltam. Kifejezetten kérni mondjuk elég gusztustalan orvosként is.
6/9 anonim válasza:
Én inkább azt szavaznám meg,ha egy politikus kivonul az ülésteremből akárcsak 1 perccel is korábban,mint ahogy szabad lenne,fizessen,mondjuk az 1 évi fizetését...
Elvileg ezeknek az lenne a dolguk,hogy képviseljék a szavazóikat,erre otthagyják az ülést....A házmester szerint ez rendben van,de a ficsúrért 10 millió jár....nesze neked demokrácia...
7/9 anonim válasza:
Kit érdekelne hogy mennyi pénzük van?🤔
8/9 anonim válasza:
Nagy kaland! Láthatnál egy csoffadt otépé számlát, - a titkos, offshore számlák árnyékában meg köszönik, élnék tovább világukat!
9/9 anonim válasza:
..És kifelejtetted az ismerősök ismerőseit ismerő ismerősök ismerőseinek ismerőseit ismerő, ismerősök ismerőseinek ismerőseit ismerő ismerősök ismerőseit!... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!