Miért ilyen öngyűlölőek a magyarok?
Sziasztok.
Már külföldre emigrált magyar magyar pár gyermeke vagyok, itt nőttem fel.Megtanítottak magyarul is, és ennek nagyon örülök.Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy miért utálják magukat ennyire a magyarok Magyarországon?Most van Europában az eb, és látom sokszor kommentekben hogy a magyarok leszólják saját magukat, a másik csapatot éljenzik, aki pedig kimegy szurkolni saját csapatának azt pedig leszólják.
""Én egy erdélyi magyar vagyok, Németországban élek "
Magyarul te minden vagy, csak magyar nem."
Nálad minden tekintetben "magyarabb" vagyok.
Nem önmagukat gyűlölik, - magyar a magyarnak halálos ellensége!
De azzal is tele van a herezacskója számos embernek, hogy labdarúgáshoz fizikálisan tehetségtelen, béna sereglet jólétébe dózerolják időről-időre, számolatlanul az adóforintokat! Több, mint pofátlanság havi szinten a jólét semmire biztosítása! Ezt a bohóckodást nem volna szabad közpénzekből menedzselni! Aki vakon hisz a nem létező sikerekben, az fizessen belépőt a stadionok pénztáránál, adakozzon, vállalkozásának saját kontójára öntse csak számolatlanul a lóvét ebbe a bénázásba, de igazán megkímélhetnék az adófizetőket attól, hogy ebbe a finanszírozásba akaratuk ellenére belekényszerítik őket! Számolatlan helyen ereszt az állam tartálya, - talán azoknak a lukaknak a betömködése az elkótyavetyélt pénzből hasznosabb lehetne! És ez a köz hasznára válna, nem néhány fanatikus ember hobbijának mutatója lenne! Ennyi!
a vírus 2 hullámának csúcsán a fidesz 180 milliárdot adott focista fizukra.
az egészségügyre pedig 50 milliárdot.
gondolom tudod, hogy magyarországon 30ezer ember halt meg a korona vírusban a leépített egészségügy és az orvos és nővér létszámhiány miatt.
plusz a meccs egy magyarokat megkárosító lopott pénzből épült fidesz stadionban volt megtartva, ezért nem kevesek szerint, jelen helyzetben aki bemegy egy ilyen stadionba az legalizálja a lopást, plusz támogatja orbán hobbiját a meccslátogatással nézőként, az hazaáruló.
ezért van leszólva a sportág és a futballisták is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!