Még nem tudom, attól függ milyen programmal indulnak.
Egyelőre programról nem tudok, lehet hogy nem is lesz.
Nyilván semmi értelme nincs programmal kampányolni, a népesség jobban megérti ezt a pár tőmondatot.
Lásd a Fidesz is ezzel nyer minden választáson és rájött az ellenzék is hogy ez sokkal hatékonyabb.
Igazuk is van.
Programjuk megvan, nekem tetszik ezért rászavazok, Fideszre nem szavazok mert nem csináltak semmit az elmúlt, lassan 12 évben.
Megszólítva én sem érzem magam.
De,megvagyok győzve,és nem megvezetve.
Az Összefogásra.
'Aberráltakat támogató Gyurcsány irányította moslékkoalíció'
Na pont ezért, mert a kormány és a hívei ilyen magas értelmi szinten vannak, és nem fogok ilyenekhez csatlakozni.
Listán a Kutyapartra vagy a Mi Hazánkra, attól függően, melyik bejutására latok több esélyt. Egyéniben az ellenzéki jelöltre.
Más. Sokan irjak, nemcsak itt, máshol is, hogy az ellenzéknek nincs programja, anélkül, hogy utánanéznének. Én nem vagyok ellenzék fan, a szavazójuk sem voltam soha, mégis tudom, hogy most próbálnak közös programot alkotni, az irányvonalak elérhetők a neten és a hónap végéig bárki által pontonkent/alpontonként véleményezhetők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!