Kire szavazol 2022-Ben?
Figyelt kérdés
2021. jún. 14. 19:21
12/27 anonim válasza:
A 7-es hozzászóló jól összefoglalja az ellenzékiek gondolkodásmódját, képesek erdélyi magyar testvéreiket lerománozni, csak a politikai irányultságuk miatt! Egy szégyen vagy, a magyarség szégyene!
13/27 anonim válasza:
12# nem magyar nem testvér, hanem magyarul is beszélő román! Sem ők, sem a szüleik egy másodpercet nem éltek Magyarországon! A pofátlanság legfelsőbb foka más ország ügyeibe beleavatkozni, a következményekből meg nem viselnek semmit!
14/27 anonim válasza:
#13!
Ez a baj ballib szavazókkal, fogalmuk sincs a valóságról.
A Fidesz éppen meg akartam menteni, mert nem tudtam fenntartani magát.
Aztán ez EU közölte, hogy a visszavásárlás jogellenes volt, a korábbi (2007-2010) támogatásokat is vissza kell fizetnie.
Ez a döntés vitte csődbe a Malév-ot.
(Máshol megengedtek ilyen tranzakciókat.)
16/27 anonim válasza:
Természetesen a Jobbikra. Azt gondolom, hogy minden igazi magyar aki hisz egy szebb jövőben rájuk szavaz.
17/27 anonim válasza:
#17, azon már túl vagyok, 10 évig láttam évente kétszer a családomat! Ha neked nem tetszik az európai norma, húzz keletre, Orbán is pont oda nyal!
18/27 anonim válasza:
Olyan jó hogy már a kérdést is képes volt függetlenobjektivan feltenni a kérdező.
gratulálok...
19/27 anonim válasza:
"nem magyar nem testvér, hanem magyarul is beszélő román! Sem ők, sem a szüleik egy másodpercet nem éltek Magyarországon!"
Román neked az a moszkvai nagynénikéd! Egy erdélyi kisujjában több magyarság van mint neked az egész lényedbe!
20/27 anonim válasza:
Mi lenne, ha senki nem menne el szavazni? Akkor talán tudnánk nekik jelezni, hogy nem értünk egyet a rendszerrel. De ha ti egyetértetek vele, akkor menjetek csak szavazni, és majd rájöttök, hogy - jobb esetben - nem változik semmi, vagy még rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!