Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Olvastam itt pár helyen, hogy...

Olvastam itt pár helyen, hogy ősszel megint lesz lezárás, 4. hullám, a választásokig el fog húzódni stb., mivel a kormánynak ez az érdeke. De miért, mit érhetnek el ezzel?

Figyelt kérdés
Teljesen naivan kérdezem ezt, nem értem, hogy ha nyerni szeretnének, miért alkalmaznának újabb lezárásokat ősztől
2021. jún. 14. 13:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes ilyen konteós marhaságokra pazarolni az időd.
2021. jún. 14. 15:03
 12/16 A kérdező kommentje:
A gyakorikérdések keresőjére gondoltam
2021. jún. 14. 15:16
 13/16 anonim ***** válasza:

Ja! Tehát kiírtál egy kérdést és most arra hivatkozol!

Így mindjárt más! Hangosabban röhögök. :D

2021. jún. 14. 15:37
 14/16 anonim ***** válasza:
36%

1. A félelemben tartott, tájékozatlan (és szándékosan félretájékoztatott) átlagpolgár könnyen irányítható és megvezethető.

2. A szándékosan kicsinált válallkozások fillérekért felvásárolhatóak.

3. Az 56-ot idéző országos kijárási tilalommal el tudják lehetetleníteni az ellenzéki pártok kampányolását. Médiaszereplésre ezeknek a pártoknak köztudottan nincs esélyük, csak személyesen tudják elérni a választókat, így semmi kétségem nincs afelől, hogy a választás előtti hajrában megint házi őrizetben lesz az egész k'rva ország a tizenhetedik hullám miatt.

2021. jún. 14. 18:46
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó választ!
2021. jún. 14. 19:09
 16/16 anonim ***** válasza:
A kormánynak nem lenne jó korlátozó intézkedéseket hozni de az se lenne jó nekik ha naponta 6 ezer lenne a fertőzotteknek a száma úgy mint tavaly november elején és szinte nulla korlátozások voltak.
2021. jún. 15. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!