Mit szóltok hozzá, hogy Barack Obama épp Magyarországot hozta fel példának a demokrácia leépítésére?
Ezt komolyan nem értem.
Aki valami rosszat mer mondani orbánra,vagy Magyarországra,az egyből sorosista,és Gyurcsány kottájából játszik?
Akkor ezek szerint Gyurcsány a világ legbefolyásosabb embere,hiszen az USA volt elnökét is,a pápát is,az egész EU-t megvette,és mindenki azt mondja,amit Gyurcsány szeretne....
De akkor miért nem választják meg,semmi gondunk nem lenne,hiszen mindenki azt csinálná,amit mond.
Tényleg elhiszitek ezeket a hülyeségeket....
Tudomásul kell venni,hogy Magyarország és a demokrácia két különböző fogalom.
7es
Nem tudom,te melyik korábbi választ írtad,én a 3as válaszolónak próbáltam írni,mert ő írt hasonlót.
Valamint én sem írtam,hogy gyurcsányista,csak azt,hogy Gyurcsány kottájából játszik.
Szóval tanulj meg olvasni!
9es
Még mindig nem írtad meg,melyik korábbi választ írtad,amire szerinted válaszoltam.
Nem kötekedek,elmondtam a vélemenyemet.Esetleg nem szabad?
De úgy látom,ahogy írok valamit,max 5 perc,es válaszolsz,szóval ez a munkahelyed,ilyen kommentekért kapod a pénzedet.
Én lassan tényleg megyek dolgozni olyan munkahelyre,ami tényleg előbbre visz,úgyhogy további szép napot😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!