Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dúró Dóra alkalmas lenne...

Dúró Dóra alkalmas lenne miniszterelnöknek?

Figyelt kérdés

Gondolom átnevelő táborba küldené a melegeket, a cigányokat meg gázkamrába. Sötétbőrű emberek nem engedne be az országba, csak fehéreket. Ha mégis “betévednének” gázkamrába küldené őket is, vagy elküldené fehér családokhoz rabszolgának.

Szeretnél ilyen utópikus keresztény országban élni?

2021. jún. 13. 19:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%
Alkalmas lenne arra, hogy leugorjon egy hídról. A legközelebb part meg 10 km-re lenne. :)
2021. jún. 13. 20:07
 12/18 anonim ***** válasza:
24%
A 11es nyugatnémet.
2021. jún. 13. 20:17
 13/18 anonim ***** válasza:
17%
Scheiße, rájöttél... :D
2021. jún. 13. 20:23
 14/18 anonim ***** válasza:
46%

Ha az eddigi miniszterelnökök alapján lőjük be a követelményeket, lényegében alkalmas.

Ostoba, korrupt, kirekesztő, gerinctelen, nincsenek elvei...Tökéletes! Ez kell a magyarnak!

2021. jún. 13. 20:40
 15/18 anonim ***** válasza:
4%
Dúró Dóra, azért jó miniszterelnöknek, mert megtestesíti a 14-es által megfogalmazott tulajdonságok ellentétét!
2021. jún. 13. 22:55
 16/18 anonim ***** válasza:
19%
Nem tudom hogy valóban alkalmas lenne-e rá, de ha rajtam múlna kinevezném valamiért cserébe...:)
2021. jún. 17. 22:23
 17/18 anonim ***** válasza:
72%
Foglalkozzon inkább a temérdek gyerekével. Azért esik szét ez a nő, gondolom a gyerekeire nincs sok ideje, csak homofóbkodni.
2021. jún. 19. 10:25
 18/18 anonim ***** válasza:
17%

Lehet, amiatt vagyok ilyen bamba, mert nő vagyok, de mi a felcsatolhatós Szűz Mária dildó köze van ahhoz a mellméretének, hogy milyen miniszterelnök lenne? Itteni egy-két kommentelő szavazati jogán is gondolkodnék, hogy mennyire jogos-e, ha ilyen egybites gondolkodásra képesek csak.

Szégyen, hogy ilyenek szavaznak a fiatalok sorsáról, akik a testi adottságai alapján választanának miniszterelnököt/ennyit bírnak felfogni abból, amit képvisel.

2021. júl. 2. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!