Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "Jön a negyedik hullám Magyaro...

"Jön a negyedik hullám Magyarországon?“ na mit szóltok őszre már be van tervezve a forgatókönyv?

Figyelt kérdés

[link]

úgy legyen...

2021. jún. 13. 12:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
#5 Az a beteg, aki ennyi össze-vissza hazudozás és mellébeszélés ellenére még mindig elhisz minden szót, amit a propaganda próbál letolni a torkunkon. Érdekes vírus ez, hogy mindig úgy táncol, ahogy a politikusok fütyülnek.
2021. jún. 13. 14:20
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Jó előre el van tervezve a "járvány" forgatókönyve, hogy mindig fenn lehessen tartani az emberekben a rettegést, és az erre alapuló diktatúrát. A 4. hullámot most őszre tervezik.
2021. jún. 13. 14:44
 13/26 A kérdező kommentje:

" Az a beteg, aki ennyi össze-vissza hazudozás és mellébeszélés ellenére még mindig elhisz minden szót, amit a propaganda próbál letolni a torkunkon"

Én 20. márciusában sem hittem el semmit és azóta is egy büdösnagy kamunak tartok mindent DE nekem nagyon kapóra jön mert HOME OFFICE_t hozott és azt szeretem.

2021. jún. 13. 14:59
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Neked ez jól jött, de nagyon sokak e miatt a megélhetésüket veszítették el, nekik is home office van, éhenhalással körítve.
2021. jún. 13. 15:02
 15/26 A kérdező kommentje:

Hát én azt tudom hogy a boltokban éttermekben LÉPNI nem lehet, a szállodák a nyárra 1 árva lyukkal nem rendelkeznek mert minden lekötve stb stb

a nagy éhenhalás mellett a 4000 ft-os kilós gyümölcsöt viszik mint a cukrot. olyan kocsik mennek hogy a lakásom ér annyit.

a nagy éhenhalás.

2021. jún. 13. 15:04
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez az amit Te látsz...

A másik végletet nem látod, mert nem reklámozza senki!

2021. jún. 13. 15:07
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Most lépni nem lehet az éttermekben és a szállodákban, de ahol ez a helyzet, azok a szerencsés túlélők, akik vagy rendelkeztek annyi tartalékkal, hogy túléljenek egy egyhuzamban fél évig tartó teljes leállást, vagy a házhozszállítást sikerült olyan hatékonysággal megvalósítani, hogy hozott nekik akkora bevételt hogy túléljék. Viszont nem mindenki ilyen szerencsés. Nagyon sok vendéglátóhely ment tönkre, ezzel együtt pedig rengetegen veszítették el a megélhetésüket. Vannak akiknek egész életük munkája veszett oda. Most pedig még mindig nem lehet nyugtuk, mert éppen hogy megnyithattak, máris a negyedik hullámot lengetik újabb lezárásokkal. Van néhány százezer ember akinek egyáltalán nem jött kapóra ez a helyzet. Szívből örülök, hogy azok, akiknek nincs kedvük bejárni az irodába és van home office, vagy azok akiknek nincs kedvük suliba járni, most egy számukra kedves, kényelmes éven vannak túl, de vannak akiknek ez a megélhetésébe került.
2021. jún. 13. 16:17
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy érdekes, hogy azok a jellegű kommentek, amik itt most fel vannak pontozva, azok 1-2 hónappal ezelőtt még konteónak minősültek, és durván le lettek pontozva. Mi történt? Ébredezünk végre? 😀
2021. jún. 13. 18:19
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
#18 Igen, ez valóban érdekes. Ugyanilyen jellegű kommenteket írok már 2020 márciusa óta. Akkor 0 és 20% között voltam pontozva, most 80 és 100% között. Már valahogy eltűntek azok a kommentek, hogy milyen szívtelen vagyok, bezzeg ha a szüleimről lenne szó, akkor én is a korlátozásokra izgulnék fel. Úgy tűnik mindenki szülei túlélték a fene nagy járványt és mindenki látja hogy k.rv@r@ nem érte meg ez a hiszti amit rendeztek miatta.
2021. jún. 13. 18:42
 20/26 A kérdező kommentje:
ezzel együtt ősszel télen uez a hiszti lesz. de nem baj, szeretem a home office-t.
2021. jún. 13. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!