Erről mi a véleményetek?

Megszoktuk, ne keress logikát.
A kínai busz ha a szocik szerződnek az rendben van, ha a jobboldal szerződne akkor tüntetés...ez van...

A liberálisok úgy tesznek mintha a Fudan lenne volna az egyetlen problémájuk, holott 10 éve megy a hlyítés a keleti nyitás ellen.
Putyin pincsije, Kína sggnylója stb...
Holott a keleti nyitás Magyarország alapvető geostratégiai érdeke és tudta ezt Gyurcsók is, és bele is kezdett (ő mondta!) csak aztán böszmeségénél fogva nem valósult meg belőle szinte semmi
"És csodálkozunk, hogy minden nap hülyének lehet nézni ezeket az embereket"
A haverjaid, ugyan úgy haverkodtak Kínával és Putyinnal, erre mit lépsz?
Ja nekik lehet, ugye? Mire készüljünk, ha nyertek 22.-ben Lokált ugye kitiltottátok a BKK holdudvaráról, mi lesz velünk jobboldaliakkal?

Ne legyél 1bites, te nyomorult :D Ha én nem szeretem a vezéred, akkor már Gyurcsány a haverom , mi ? :D Működik a Fidesz propaganda látom :D
De, ha már felhozod ezt, mit is mondott akkor a vezéred, mikor Gyurcsány egynegyed ennyit sem találkozott pl. Putyinnal? Nah, mit is? Emlékszel-e rá?
Egyébként láthatóan nem érted amiről beszéltem. Nincs analógia egy busz vásárlása, és egy egyetem között. De, ahogy mondtam, szívesen segítek, ha egyedül nem megy
Nem? Még Szemlőhegyen is járt Putyin, nem??
Nem mondtam, hogy a Feri a haverod, azt mondtam, hogy haverJAID, ha szövegértési gind van, én is segítek, én veled ellentétben díjmentesen. 😊

Honnan tudod te, hogy kik a haverjaim? Szövegértési gindem nincs, neked viszont láthatóan vannak problémáid, azt hiszed tudod mit gondolok, azt hiszed tudod kik a haverjaim.
Miért lehet az, hogy a Fidesz mindig másképp cselekszik, és elfelejti amit ellenzékben mondott? Bár ezt nem nehéz kitalálni, az érdekei így kívánják. De, hogy a Fidesz fanatikus miért teszi ezt, az már kevésbé érthető ;D

Te sem igazán érted mi a különbség egy ideológiai közeledés, és az ország értelmetlen eladósítása és egy kereskedelmi ügylet között.
Soha senkinek nem a hasznos külföldi - akár kínai - befektetésekkel van gondja. A Mercedes, vagy Audi, vagy Suzuki ellen sem ágál senki.
A BYD Komáromban gyártja ezeket a buszokat.
A BKK viszont egyelőre csak teszteli őket....és igen, ha lesz rá pénz, akkor lehet, hogy ilyen, Magyarországon gyártott buszok lesznek Budapesten. Ahogyan már van a kormánypárti Debrecenben is.
Szóval ha már "kettős mércével", meg "nettóképmutatással" akarsz kampányolni, akkor legalább olyan kérdést tegyél fel, amihez értesz és aminek van igazságtartalma is.
Vagy az Aranykalászos Fészbuk-harcos képzőben ezt nem oktatják?

Kérdező
Ez van amit a válaszokban látsz és ami miatt a kérdést is kiírtad.
Van a jó kínai üzlet és van a rossz kínai üzlet, van a jó kínai találkozó és van a rossz kínai találkozó.
A kulcsszó az, hogy ballibes csinálja vagy fideszes. Ha fideszes teszi akkor rossz, ahogy minden másnál is van - ez alapszabály a ballibeknek.
Ha odateszed az orruk elé, hogy gyurcsány kiutazott Kínába és ott tárgyalt a miniszterelnökkel arról hogy csináljanak Magyarországon kulturális központot, hogy az mszp EP képviselője Újhelyi István a magyarországi Konfuciusz intézet elnöke, az nem nem számít, az jó kínai befolyás, az csakis a jó kínai elvek terjesztése és tuti megérte volna a befektetés a magyaroknak is. Bezzeg ha Oooorbááán tárgyal a kínaiakkal vagy a fidesz hoz össze egy üzletet, az már nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!