Olyan ember lesz az ellenzéki miniszterelnök-jelölt, aki egy jogsit sem tudott megszerezni?
Figyelt kérdés
Képes lenne egy ilyen ember egy ország vezetésére?2021. jún. 12. 17:01
12/22 anonim válasza:
Mert csak a komcsi médiát olvassátok!
Nézd meg a miniszter úr oldalát az anyáknapi videót, ő vezet. :)
13/22 anonim válasza:
Mi köze van az ország vezetéséhez?
Semmi, felesleges rágódás, sajna ezzel is a Fidesz eléri a célját.
Nem kell vele foglalkozni...
14/22 anonim válasza:
És még egy kerület vezetésével se bírt el.. de most az országot akarják a kezébe adni. Botrány
15/22 anonim válasza:
Addig ne pánikolj, amíg jelölt!
16/22 anonim válasza:
12-13. Igazatok van, ezt benéztem, ez bizony Orbán amint éppen vezet.
17/22 mindentudó99 válasza:
Majd alkalmaz sofőrt aki egyben tolmács is. Mivel megszólalni se tud nemzetközi porondon.
18/22 anonim válasza:
Szerintem meg hugyozni sem tud ugy, hogy ne pisalja le magat! :)
19/22 anonim válasza:
Túl komolyan vetted. Egy országot nem úgy kell vezetni, mint egy autót, szóval igen jogosítvány nélkül is el lehet vezetni egy országot, de még ész nelkül is, ezt már bizonyították.
20/22 anonim válasza:
Szerintem már a pestiek is megbánták, amúgy meg na, az azért elég köztudott, hogy bp azért elég erőteljesen liberális az ország többi részéhez képest, szóval ami bejött a fővárosban annak nem nagyon van esélye országos szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!