Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A homoszexuális és egyéb(LMBTQ...

A homoszexuális és egyéb(LMBTQ) dolgok népszerűsítését tiltaná a Fidesz. A kérdés az, hogy az ellenzéki összefogásban mely pártok vannak hasonló állásponton ezt a kérdést illetően?

Figyelt kérdés
Tehát mely párt programjában szerepel az esetleges kormányváltást követően, hogy ugyan ilyen szigorral védné a gyerekeket az LMBTQ propaganda ellen?

2021. jún. 12. 12:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
19%
Igazad van! Ráadásul már a kampány is jobban beindul, így már ideje lesz nyilatkoznia ebben a témában is. De én a kerületem Jobbikos jelöltjét is megfogom kérdezni ha lesz rá lehetőség, 2018-as választásnál lehetett kérdezni itt helyben szóval remélem most is így lesz.
2021. jún. 12. 14:12
 12/17 anonim ***** válasza:
67%
Jakab nem önálló ember, nem dönthet ebben. Ha miniszterelnök lesz, akkor is mások bírálják felül minden döntését.
2021. jún. 12. 14:19
 13/17 anonim ***** válasza:
88%
#9 függetlenül attól, hogy én nem értem ezt az lmbt-izé hisztit, szerintem az egy ellenzéki győzelem esetén a kormánynak kisebb gondja is nagyobb lesz annál, hogy milyen érzékenyítő és mittudomén,milyen törvényeket fogadjanak el. Maximum azt tudom elképzelni, hogy az utóbbi évek propaganda célú korlátozásait visszavonják.
2021. jún. 12. 14:21
 14/17 anonim válasza:

[link]

29:10

Érdemes belehallgatni

2021. jún. 14. 10:28
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

14-es

Az álláspontját ismerjük itt inkább az a kérdés, hogy az ellenzéki összefogás részeként így is fog e szavazni a Parlamentben. A mostani törvénynél az úgy is kiderül, hogy az LMBTQ propaganda kiszorítása mellet vagy ellen szavaz.

2021. jún. 14. 11:50
 16/17 A kérdező kommentje:
Végre ma elmondta az álláspontját Jakab. Az én voksomat ő fogja kapni emiatt!
2021. jún. 14. 20:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom a jobbiknak nincs baja a melegekkel.
2021. júl. 2. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!