Meddig tűrjük még a köztörvényest lopást, mikor lázad már fel a nép?? Az Orbán kormány 500-600 milliárdot akar már megint ellopni a magyar adófizetőktől és a kedvencei között szétosztani!
Figyelt kérdés
Mészáros Lőrinc keze is benne van, a gyerekei révén! A választásokra időzítve, csak azért, hogy megnyerje a választásokat! Komolyan ennyire b@rka a magyar nép, ezt nem veszi észre?
#lopások csimborászója
2021. jún. 10. 12:59
11/15 anonim válasza:
6: Mesélj, miért érdemli meg? Én is tudnék gyártani évente akár 7-800 gyereket elegendő nő mellett, fel is vállalnám őket, mégsem teszem, mert szerencsétleneket fel is kell ám nevelni. Ja, az már nem megy. Évek óta csak azt látom, hogy egyedülálló emberek nevelik a gyerekeket, ha pedig rákérdezek arra, mégis hol van a másik szülő, én vagyok a tapló paraszt, aki szerint jobb, ha verik a gyereket, meg elbasszák a pénzt. Extrém esetben olyat is mondanak, hogy fogalmuk sincs ki az. Ezt mégis miért támogassam a saját adómból? Inkább akkor adják oda valamelyik gyermekkórháznak, annak még értelme is lenne.
12/15 anonim válasza:
"Akadájozni"😂👀🤫
Na innentől kezdve jobban tennéd, ha barikádok építése helyett inkább megtanulnál helyesen írni.
Leülhetsz, EGYES!!
13/15 A kérdező kommentje:
Ja ja, a Kubatovék külön listát vezetnek a fideszes gyerekekről is, azok majd kapnak adókedvezményt, akiket pedig ellenzéki gyerekként tartanak számon azok felebezhetnek a NAV - nál!
Előre tudom, hogy O1G!
2021. jún. 10. 13:52
14/15 anonim válasza:
13# ezzel kiírtad magad végképp a komolyan vehető kérdező kategóriából. Csáá....
15/15 anonim válasza:
Orban 1 Geniusz! :))) Hajra magyarok, hajra Magyarorszag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!