Mennyi esélyt lát.tok erre az 5,5%-os GDP növekedésre? És betartja vajon a kormány, amit ígért?
Eddig egyszer nem volt meg a tervezett gazdasági növekedés - 2020-ban a járványhelyzet miatt. Már 2021-re is magasabb gazdasági növekedést mondanak a KÜLFÖLDI gazdasági szakemberek Magyarországnak, mint ami az előzetes terv, remény volt még 2020 végén.
Minden adott ahhoz hogy megvalósuljon ez a gazdasági növekedés, de ahogy 2020 elején még nem lehetett látni a járványt, úgy nem tudhatjuk most sem biztosra hogy nem lesz valami olyan esemény ami miatt nem jön össze.
Biztosra nem lehet mondani, de nagy a valószínűsége hogy sikerül. Ha pedig sikerül akkor ki is fogják fizetni amit beígértek. Ahogy eddig is mindig teljesítették az ígéreteiket.
Vagy meg lesz, vagy nem és vagy betartják, vagy nem.
Viktor nagyokat mond, a szakemberek meg fogják a fejüket, hogy ezt hogy lehet úgy megcsinálni, hogy mégse kerüljön pénzbe.
Mint mikor Horn kitalálta a 65 év felettiek ingyenes utazását aa tömegközlekedésen.
Aztán amikor hirtelen a semmiből előkerült pár ezer nyugger aki repülővel ment volna a rokonokhoz, akkor nem győzték "finomítani" a dolgot.
Figyelj Tesó, én egy multicégnél dolgozom, tudom hogy megy ez.
A bónuszok/mozgóbérek általában teljesítményhez vagy normához vannak kötve. A célértéket szándékosan úgy kell megadni, hogy azt a dolgozó NE TUDJA elérni. Itt is ez a helyzet. Azért 5,5, mert azt garantáltan nem éri el az ország.
De meg van a biztosíték is. Ugyanis, ha mégis eléri, akkor is a jogosultak fele át van verve. Aki ugyanis 3 gyereket nevel, az 99.000Ft-os adókedvezményt vehet igénybe. Azaz bruttó 700.000-es jövedelem alatt nem fizet adót az adókedvezménynek köszönhetően. Ha pedig nincs befizetett adója, akkor nincs mit visszaadni neki. Az 1 vagy 2 gyerekes szülőknek a bevétele pedig meg sem közelíti éves szintem a 300.000-t. Szóval jó duma ez az egyénenkéni 800, családoknak 1,6 milla ... de azé' nem úgy van az!
Szóval, ha a falusi funkcionális analfabétákat nem lehet megvenni krumplival, a COVID után megmaradt nyuggereket 13dik havi nyögdíjjal ... végső megoldásnak itt vannak a gyerekes szülők .... legalább lesz mibű visszafizetniök a CSOKot!!!!!!!
Egyébként is ..... 2022 áprilisára ki kell üríteni az államkasszát!!!!! Just for sure. Ha nem a NER nyer, a következő kormány gebedjen bele!!!!!
Ez egy választási igéret.
Akkor sem szavazuk rájuk!
És akkor még nem említetted a 25 év alattiakat, akik helyből adómentesek lesznek az ígéretek szerint. Pláne ha gyereket is nevelnek.
#9!
Őket azért nem említettem meg, mert a 25 év alatti adómentesség 2022.01.01-től van, tehát ez nem játszik szerepet ebben az akcióban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!