Egy átlagos betanított munkás miért gondolja azt, hogy 2022-től bármiben is változni fog az élete?
Ugyanaz az egyszerű, betanított melós lesz, aki éli a szürke kis hétköznapi életet a gyárban 4 műszakban.
Nem értem miféle megváltást várnak azok az emberek akik semmihez sem értenek, és értéktelen emberi erőforrások a munkaerőpiacon.
Mit remélnek? Miben lesz más nekik az élet, ha leváltják a fideszt?
6/12 anonim
Tehát jelenleg direkt szarul tanítanak a tanárok, mert kevés a fizetésük.
Ha emelnék a fizetést, akkor jobb lenne az oktatásuknak a színvonala??
Ez aztán épületes érvelés
12/13 anonim
Én értem amit mondasz, csak nem látom át jelenleg, hogy ha lenne egy kormányváltás mondjuk akkor Józsi a kuplunggyárban miért keresne következő hónaptól többet?
ℕéhány megjegyzés. Itt nem sok betanított gyári munkás van. De ha mégis van itt ilyen munkakörben dolgozó, akkor megsértetted azzal, hogy azt állítod, hogy a gyári munkások értéktelen humán erőforrások. Nos, ha a fidesz ezt gondolja róluk, akkor talán annyi változásban biztosan reménykednek, hogy mások nem fogják őket ennyire lenézni.
Nem sok közöm van a gyári munkához, de egy nap nem csak 3 műszak lehetséges? (egy nap 24, 3x8 óra)
Az említett törvény nem simán a túlórát tette lehetővém, hanem a fizetetlen túlórát, és ez a probléma vele, mindig is ez volt.
Az eredeti tervezet szerint 3 évvel később elég kifizetni a túlórát, amit azt hiszem 1 évre változtattak a frissebb verzióban.
18/18
Nem tudok egyetlen multiról sem, aki alkalmazná ezt
Mert nem a multiknak írták.
Egy multi esetében egyrészt, a munkavállalónak vannak elvárásai, így elmegy, ha szarul bánnak vele.
Másrészt, tisztában van azzal, hogy vannak jogai.
Most képzelj el egy falusi embert, akinek csak egy helyen lehet dolgozni, mivel 10-15 falura egy munkahely jut, és nem tudja, hogy milyen jogai vannak.
Na, ott semmi akadálya, hogy a rabszolga törvényt használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!