Niedermüller minek provokálja állandóan a magyar többséget?
#18 1)Én fehér, heteró keresztényt írtam, férfit nem. Azt tekintem kereszténynek, aki annak vallja magát, függetlenül attól, jár-e templomba vagy nem
Az pedig vitathatatlan, hogy a heterók vannak többségben.
2) Úgy kell fogalmazni, hogy ne lehessen félremagyarázni. Niedermüller nem analfabéta, tudja mit beszél.
Igen, a heterók többségben vannak.
A fehérek többségben vannak.
A keresztények valószínűleg már nincsenek többségben.
A férfiak nagyjából ugyanannyian vannak.
A heteró fehérek többségben vannak.
---
A heteró keresztények nincsenek többségben.
A heteró férfiak nincsenek többségben.
A fehér keresztények nincsenek többségben.
A fehér férfiak nincsenek többségben.
A keresztény férfiak nincsenek többségben.
"Úgy kell fogalmazni, hogy ne lehessen félremagyarázni. Niedermüller nem analfabéta, tudja mit beszél."
Ez részben jogos, de attól még nem kell szándékosan félremagyarázni és tudatos lejáratókampányt indítani belőle.
#22 A #11-ben nem írtam férfiakról, és ezt a #21-ben megerősítettem.
Sehol nem írtam, hogy a férfiak, kiegészítéssel, vagy a nélkül többségben lennének.
Ad 1) De Niedermüller erről beszélt
Ad 2) Én meg leírtam minden opciót, a fehér keresztény heterók sincsenek többségben, hiszen már a keresztények sincsenek többségben, a fehér és a heteró kitételekkel pedig tovább szűkítetted a csoportot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!