A Pápa megcsókolja Orbán Viktor & Áder cipőjét, amikor jön?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy gyakran vagy mindíg(?) megcsókolja a vendéglátóinak a cipőjét a Pápa [link] Ilyenkor os szokásos?
Legfrisebb hír, hogy eljön majd [link] Vajon meg is mossa Orbán & Áder lábát vagy csak a cipőjét csókolja majd meg?
2021. jún. 9. 15:11
A kérdező szavazást indított:
Igen, megmossa Orbán lábát
Igen, de csak megcsókolja a cipőjét
Igen, de csak a lábát mossa cipőt nem csókol
A covid miatt törőlve van a szertartás
Nem lesz semmi, csak meleg ölelés
38 szavazat
1/29 anonim válasza:
A #Benedek kulcsszó elég nagy epic fail! 🤣
2/29 anonim válasza:
mi ez a sok orbán áder és pápa kérdés
3/29 A kérdező kommentje:
1 Írtam is hogy nem vagyok tisztában a katolikusok dolgaival, ezért is kérdezem
2021. jún. 9. 15:18
4/29 anonim válasza:
Azért a sok orbán áder és pápa kérdés, mert most kiderült, hogy minden ellentétes irányú katolikus források által megerősített információ ellenére a pápa valószínűleg mégis találkozik a két jómadárral. Ez azután, hogy az egyik legfőbb nyalonc keresztényellenességgel vádolta a pápát, igen mulatságos. :DDD
7/29 A kérdező kommentje:
Pápa szokott lábat mosni is. Jázus mintájára.
2021. jún. 9. 15:30
9/29 anonim válasza:
" Igen, megmossa Orbán lábát"
Sarokreszelőt is hoz magával?
10/29 anonim válasza:
Nem, megáldja, és Ferenc pápa elmond egy imát a főnökéhez, hogy az még néhány ciklusig tartsa meg ezt az embert Magyarország miniszterelnökének. Ámen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!