Mit szóltok hozzá, hogy a magyar válogatott nem térdelt le az írek elleni meccsen és a szurkolók fütyülve adtak tudomást a nemtetszésükről?
Korábban rengeteg büntetést szabtak ki focistákra mert valamilyen módon kifejezték meggyőződésüket a pályán. Érthetetlen most ez a pálfordulás. Kettős mérce.
Miért nem a kirúgott Petry mitt térdeletek le? Annak legalább köze van a focihoz és nem egy másik kontinensen történt.
Az a vicces, hogy a fütyülés szerintem meg pont az íreknek szólt, amiatt hogy ők meg letérdeltek.
Mitől lenne igazabb az a magyarázat, hogy a magyarokat fütyülték ki? Honnan veszi bárki is hogy az ír szurkolók azzal értettek egyet ha a focistáik letérdelnek a blm mozgalom előtt és nem éppen azzal, ha valaki meg nem teszi meg,
Hogy nem térdeltek le, az teljesen helyén való.
A szurkolók pedig primitívek, mint mindig. Valami miatt, ami nem nekünk, nem ellenünk szól kifütyülni az ellenfelet, nettó idiotizmus, még akkor is, ha nem értek egyet vele.
Eleve nem értem, hogy mi a fenéért kell ezt Európába hozni... Amerikában elhiszem, hogy ez probléma, ők úgy kezelik ezt, ahogy tudják, de nálunk azért nem jellemző, hogy négerek vernek meg a bőrszínük miatt. Biztos volt rá példa, ahogy arra is, hogy szeplős, vörösöket vertek meg. De nem általános ez a jelenség.
Arról meg nem is beszélve, hogy akkor döntsük el, hogy most belefér a politikai meggyőződés és véleménykifejezés a pályán vagy sem.
A füttyögéssel nem értek egyet, mert primitív megnyilvánulás. Mikor kint voltam még vagy 5 éve a magyar-elefántcsontpart meccsen, akkor is kifütyülték az elefántcsontpartiak himnuszát (de más ellenfélnél is hallottam már). Olyan "romános". Végtelenül primitív és nem is értem, hogy mi szükség erre.
1
Nem a himnusz alatt térdeltek hanem a kezdőrugás előtt meg volt beszélve hogy biztosítanak erre időt és a magyarok fütyülték ki őket ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!