A kommunista egyetem ellen miért csak budapestiek adhatnak le aláírást?
Figyelt kérdés
Oké, tudom hogy Budapest területén tervezi a Fidesz közpénzen megépíteni a kínai kommunista egyetemet, de attól még a Budapesten kívül élő magyarok adója is rámegy erre, meg pl. vidékiként is akarhat az ember Budapesten tanulni satöbbi. És nyilván sokkal több aláírás is összegyűlne ha vidékiek is szavazhatnának, ott se csak fideszesek laknak... Szóval nem értem, vidékiként miért nem adhatom én is a nevemet ahhoz hogy nem kell ide sokezermilliárd közpénzen kínai kommunista besúgó egyetem...2021. jún. 8. 22:07
1/5 anonim válasza:
Mondjuk Ferencváros területén van. Vagy egész Magyarország szavaz, vagy csak Ferebcváros.
Egy Újpesti minek szavazhat, ha egy Győri nem? Akkor vagy mindenki vagy senki vagy csak a Feri-k.
2/5 anonim válasza:
Majd ha a te putrid mellé épül, akkor szavazhatsz. Addig meg olvasgass, mert sok zagyvaságot hordtál össze:
3/5 anonim válasza:
Az adott szavazástól eltekintve is igaz, hogy a itt minálunk a pestieknek általában több lehetőségük van, mint nekünk, vidékieknek.
Ennek oka, hogy sok különleges dolog még mindig csak Pesten található... másik oldalról nézve pedig: a vidéki nem biztos, hogy meg tudja vetni a lábát Pesten (ismeretség nélkül pl... ugye, valahol aludni-lakni is kéne)
4/5 anonim válasza:
lassan a Fidesz is ki akar hatralni az egeszbol, nem artana mar eszrevenni, hogy ez kb. az ezredik olyan felesleges / artalmas beruhazas, amit az unokaink is fizetni fognak majd
5/5 anonim válasza:
Így van négyes.
És voltaképpen mitől ilyen önmozgó még az egész mechanizmus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!