Mi lenne, ha Jakab Péternek eszébe jutna lefárasztani a „133 bátor magyart”?
Ezek 133-an keményen a fejükbe vették, hogy akárhányszor Jakab felszólal a parlamentben, ők tiltakozásul azonnal elhagyják az üléstermet és csak akkor térnek vissza, ha már az leült a valagára.
Jakab a következőképen baxhatna ki velük - minden erőfeszítés nélkül.
Az ülésnap kezdetétől a befejezéséig 10 percenként emelkedne szólásra, amire ezek (minden alkalommal) pánikszerűen, mindenüket hátrahagyva, eszeveszetten rohannának a kijárat felé. Jakab meg addig várna, amig a luxus-ficsúrok a vészkijárat előtt össze nem torlódnának, mit uszadék a Szamoson, majd nyugiban leülne. Ezek nem tudnának mit tenni, mint visszaszivárogni a padsorokba lassan. Azért csak lassan, mert annyira ők sem hülyék, hogy siessenek a munkahelyre. Nem erről híresek.
Amikor a nagy ijedség után ismét nekilátnának baszkurálni az okostelefonjaikat (munka helyett) és már azt hinnék, hogy túlvannak a nehezén, akkor Jakab ismét szóra emelkedne. A kivonulós „túlélő-shaw” meg kezdődne megint elölről. Estére minden „fiatal demokrata” kiborulna, mint a kofaszatyor. A végén már nyelvüket lógatva, egymást vonszolnák a padjuk és a kijárati ajtó között. A gyengébb dongájú „kétharmadost” hátára venné kajakosabb „kétharmados”, ezzel is mutatva, hogy egy a tábor és ha a kivonulósditól kiköpik is a tüdejüket, akkor sem hagyják, hogy Jakab ronggyá ficsúrozza a demokratikus értékeket és a ház tekintélyét!
A nagy sikerre való tekintettel, naponta meglehetne ismételni ezt a hagyományteremtő „jakabozást”. Ezeket az eseményeket pedig a későbbi történelemkönyvekben „Jakab-vészként” lehetne dokumentálni - az utókor számára.
10# tudod van az a pont, és bizony Jakab már átlépte, amikor úgymond a hülyegyerek semmiből sem ért... na akkor jön a saller. Nem kell itt pont Jakabot védve jobboldali morális dolgokról beszélni.
Előbb tanítsd meg inkább ennek a faparasztnak, hogy hol mit szabad, és mit nem! Majd akkor beszélgessünk morális kérdésekről.
Persze azt nyilván te sem látod, hogy pontosan miattad, mrgva hozzád hasonlóak miatt csinálja, direkt...
10: "Azért vicces, hogy a burgonyák itt sírnak a "kocsmai stíluson", közben Jakabot meg "pofánvernék"."
Valahogy megkell hálálni a bálványuktól kapott öt kiló krumplit!
Nem értelek titeket, mármintúgy tényleg... Aki nem isteníti az amit Jakab Péter csinál, vagy ne adj isten még ellenzi is az fideszes nyugdíjas?
Akkor én is leírom a véleményem és vagy elolvasod vagy nem. Nagyon rossz irányba halada politikai felfogás. Jelenleg egy olyan rendszerben élünk, ahol meghatalmazunk embereket, hogy képviseljenek bennünket. Honnan tudod, hogy ki fog téged legjobban képviselni? Onnan, hogy elolvasod a programjaikat. Hol vannak a programok? Lehet tartani előválasztást, de minek. Nem tudok róla semmit, hogy fog zajlani, mikor, hol, ki fogja lebonyolítani és mik a programok.
Amit én tudok, hogy talán az lmpnek, de lehet, hogy a momentumnak van egy minimális programja, ez pedig az elszánoltatás (felcsúti per néven).
Ez ugye elég népszerű lett jelenlegi ellenzék téren és többen átvették valamilyen formában. De ha a fideszt eltakarítja a jelenlegi ellenzék, börtön, kivégzés stb. Akkor ki lesz ellenzéken? Mertugye egy párttá összeolvad az egész jelenlegi ellenzék megnyeri a 22es választásokat, akkor gyakorlatilag egypárt rendszeresítve lett Mo. A Mihazánkról nebeszéljünk meg a néhány 1%os pártról mert hát jah..
Visszatérve:
Amit Jakab Péter csinál, azt a fidesz évek óta sikertelenül próbálgatja. Azzal, hogy facebookra kipakolja a beszólogatós videókat, rengeteg emberhez jut el. Gyorsan és látványosan adja el magát. Influenszernek tökéletes. Képviselőként viszont hagy kivetni valót. Ha valaki képviselőként megengedheti magának ezt a színjátékot, akkor ne csodálkozzunk rajta, ha azt tapasztaljuk mennyi hülye él Magyarországon.
De ha sorba veszem, hogy mi az amit az elmúlt pár évben tapasztaltam, akkor nem biztos, hogy az jut eszembe, hogy 2500milliár forintal lett megrövidítve az állam,vagy hogy miért épül paks 2, minek ennyi stadion, vagy ilyenabszúrd hülyeségek. Hol változtat az életemen?
A fiatal házasoknak adókedvezmény jár, fiatal családoknak könnyebbhazat venni (hitel, de jobb mint a banki), viszonylag olcsón lehet nagyterű autót vásárolni és 25 éves korig nem kell szja-t fizetni jövő januártól. Ez csak a fiatalokat érintő pozitív tényezők. Nem állandóan ellenségeskedni kell, hanem végig gondolni, hogy melyik megoldás kedvező a számodra, milyen előnyökkel és milyen hátrányokkal jár.
Kíváncsi vagyok mennyi krumplit kapok a véleményemért. :)
15-ös!
Elolvastam a véleményed és azt kell hogy mondjam, nem csak összefüggéstelen és logikátlan, hanem valótlan is amiket leírtál.
Röviden szólva, megértetek a bukásra.
Én csak a politikát, az átlagember szemével és a saját bőrén tapasztaló ember vagyok, de biztos vagyok benne, hogy az emberek háromnegyede a bánatba is elküldené már most ezt a bandát, amelyik jelenleg uralja a placcot.
Jöjjön Jakab!
Igazából én szégyenlem magam, hogy A Parlamentben ezek az emberek kapnak szót.
Illetve azért is mert egy ember van, aki emberi hangon szólal meg, igen, fricskáz is néha, de azt hiszem, hogy nem ő a legdurvább.
Más kérdés persze, hogy ez az ember sem tudná betartani amit követel , ha ő lenne az élen akkor sem.
Lehetetlen.
Az igazság gyakran mélyre megy, így hát elég ha kikapcsolják a mikrofont és nem hallják.
Ettől még, ami igaz, igaz. Nyilván vitatható, hogy mennyire szalonképes a hangvétele a mondanivalójának, de azért ha a kakát színes papírba csomagoljuk akkor is büdös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!