Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaza lehet a Fideszes Demokra...

Igaza lehet a Fideszes Demokrata című lap főszerkesztőjének, hogyha a Pápa nem találkozik Orbánnal, akkor keresztény ellenes?

Figyelt kérdés
Elképzelhető hogy leváltják a Pápát, ha ez bebizonyosodik?

2021. jún. 8. 08:48
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
8%
Most miért jó a világnak egy szélsőbalos-liberális pápa? Ezt meséljétek már el haladárok :D
2021. jún. 8. 09:39
 22/42 anonim ***** válasza:
90%
Miért lenne liberális? Abszolút keresztény, aki a jézusi tanokban hisz. A szegények, elesettek megsegítése. Nem hiába választotta a Ferenc nevet sem. Ő sem azt mondta, hogy menedékjogot kell mindenkinek adni, hanem az éhezőknek ételt adni, a bajbajutottakat segíteni. A keresztényi tanokba nem fér bele a gyűlölet, az uszítás, hanem a felebaráti szeretet.
2021. jún. 8. 09:46
 23/42 anonim ***** válasza:
92%
A fideszesek már akkor elvesztették a pápát, mikor a nacionalizmust is bibliai értéknek próbálják értelmezni.
2021. jún. 8. 09:51
 24/42 anonim ***** válasza:
0%
De most ateisták miért kotyognak ilyen dologba bele? Nem értenek hozzá. Ennyi hülyeséget még ilyen kérdés alatt sosem olvastam.
2021. jún. 8. 10:27
 25/42 anonim ***** válasza:
18%

Szinjáték csak a szembeállásuk, mert mindketten utálják a fehér, valódi keresztény embert.

Mindkettő politikai tőkét akar kovácsolni a kamu-haragszomrádból.

2021. jún. 8. 10:46
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

"De most ateisták miért kotyognak ilyen dologba bele? Nem értenek hozzá."

Az ateizmus a hit hiányát jelöli, nem a vallásról való ismeretek hiányát. Próbálj meg alapfogalmakkal tisztában lenni és utána beszélhetünk arról, hogy kinek van joga véleményt formálni.

2021. jún. 8. 10:47
 27/42 anonim ***** válasza:
100%

26

Ennyi erővel pörköltszaftos mangalicáék se alkossanak véleményt a homoszexualitásról mert nem érintettek benne, oh wait vagy akkor ők érintettek benne? :p

2021. jún. 8. 10:48
 28/42 anonim ***** válasza:
90%

"Ennyi erővel pörköltszaftos mangalicáék se alkossanak véleményt a homoszexualitásról mert nem érintettek benne, oh wait vagy akkor ők érintettek benne? :p"

Nem érintettségről beszéltem, hanem ismeretekről. Ha a pörköltszaftos mangalicáék azt hiszik, hogy a homoszexualitás egy húspácolási technika, akkor egyszerűen nincsenek a vitaképesség szintjén.

Szóval haladjunk sorban a fogalmakkal:

ateista =/= műveletlen

ismeret =/= érintettség

Van még valami, amit tisztázni kéne? Csak bátran.

2021. jún. 8. 10:55
 29/42 anonim ***** válasza:
18%

26

A-aaa, ti a vallásos embereket és a hitüket támadjátok, mert nem is tudom miért...talán van valami lelki problémátok. Ez nem ateizmus, hanem erőszakosság.

2021. jún. 8. 11:11
 30/42 anonim ***** válasza:
28%
Mondjuk én sem értem a dolgot. Vallásos vagyok, és egy ateista akarja nekem megszabni, hogy hogyan kell megélnem a vallásomat? Esetleg az eldönthetem, hogy mit ebédelek? Nem mondják ki, de minden hozzászólásukban ott van bújtatva, hogy "dögölj meg". Szerintem ez a rendőrségi feljelentés határát súrolja, az efféle bújtatott agresszió.
2021. jún. 8. 11:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!