Fideszesek nektek inkább kellemetlenek Kövér László hisztijei és túlkapásai vagy tükrözi a viselkedése azt amit az általatok támogatott politikusoktól még el is vártok?
10: szellemiségről szólt a felvetés: nyugati demokrácia vagy keleti diktatúra, ki hova akar tartozni
A magam részéről én inkább a demokráciákat választom.
Az EU se demokratikus, remélem tudod!
Judith elvtársnő jelentése, az EU szerint érvényes mert a függetleneket nem kell beleszámolni így megvan a kétharmad. Na ez az EU.
Na ezek után mi lenne ha ez még szorosabb birodalom lenne, ne gondoljunk bele inkább. Ott a példa Róma
Ne terelj Mihály!
Az EU itt elvágta magát. Ha nem számít a tartozkodás minek olyan gomb? Ez kettősmérce, a baloldalnak meg ez tetszik.
Nekem kicsit sok.
Egyetértek, hogy olyan szinten van némelyik ellenzéki politikus, hogy muszáj kulturált keretek közé szorítani (lekapcsolás, büntetés).
De a kiszabott tételeket eltúlzottnak tartom.
Továbbá - értékrendem szerint - attól még, hogy szigorúak vagyunk, lehetne emberségesen és kulturáltan beszélni akkor is, ha a másik nem így beszél velünk. De nem tudom, hogy abban a helyzetben mit tennék, mi lenne a legjobb eljárásmód.
Kövér számomra vegyes jelenség. Vannak nagyon szimpatikus megnyilatkozásai (főleg interjúkban), és vannak nagyon furcsa és bunkó beszólásai.
Szerintem fontos, hogy ne fekete-fehéren lássuk a politikusainkat, az vezet a szekértábor-logikához...
A múltkor pont elkaptam a tv-ben azt a parlamenti közvetítést, amin Kövér előre figyelmezteti Jakabot, ha ismét nem megfelelő a stílusa, kikapcsolja.
Eztán Jakab megszólalt, amit Kövér helyében úgy kapcsoltam volna ki, hogy a gomb hangot adott volna, de ő nem tette ezt meg. Ritka illetlenül, képviselőhöz méltatlanul, színvonaltalanul beszélt Jakab, ahogy Kövérnek épp azt ecsetelte, ha jól emlékszem, hogy milyen jól néz ki ma.
És ezt a káros viselkedésmintát mutatja, erősíti azokban az emberekben, akikben nem kellene, mert alapjáraton primitíven viselkednek. Nekem ez nagyon nem tetszik, hogy ebben az országban minden b.... már azt csinál, amit akar, mert csak. Káros példamutatásnak tartom. A baloldal által hangsúlyozott "nincs demokrácia" nem igaz. Szerintem a jelen probléma már az, hogy lassan már anarchiába megy át miattuk a normál demokratikus ember. Normalitást elnyomó féktelen, ártó szabadsághoz fognak vezetni baloldaliak nézetei, ahol az "én bármit megtehetek, ami nekem jó, kit érdekel a másik, ha őt bántom is a viselkedésemmel" - hozzáállás egyre jobban elterjed.
Ez szomorú volna.
17-es vagyok:
Értem, amit mondasz, de a provokáció sajnos csapda, és késélen táncolás, hogy mit reagálsz:
- ha túl puhány vagy, egyre durvább provokáció jön, mert látják, hogy mindent lehet,
- ha túl kemény vagy, tele van a média, hogy szegény Jakab milyen csúnya büntetést kapott.
Nehéz helyzet. Fenntartom, hogy lehet keménynek lenni, de ha a keménység közben kedvesek vagyunk, nehezebb fogást találni. És elvi kérdés is, hogy ne süllyedjen az ember az ellenfél szintjére, emberségesen beszéljen.
#19, idézzek esetleg a kormánypárti oldalról elhangzott aljadék felszólalásokból?
Mert ebből a szempontból ők sem jobbak a deákné vásznánál...
Csak őket nem büntetik meg ezért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!