Mit szóltok hozzá, hogy a pápa nem akar találkozni Orbánnal?
Figyelt kérdés
Egy jobboldali lengyel újság szerint (wPolityce) Francseszkó Orbán politikája miatt ellenzi a találkozót, ezért csak a misére jön el. Vagy ezt a PiS-t támogató újságot is Soros pénzeli?2021. jún. 7. 13:01
21/40 anonim válasza:
Orbánnal senki sem akar találkozni, de néha le kell futni az udvariassági köröket 😂
22/40 anonim válasza:
Én jobban örülnék neki, ha ott maradna a Vatikánba és ott fogadná a migránsait. Bese engedném az országba ezek után, csak nyalogassák a tótok a seggét.
23/40 anonim válasza:
Azért, mégha igaz is, hogy Orbánnal meg Áderrel nem akar találkozni, ha Szlovákiában tud 3 napot tölteni, akkor akkor azért legalább 2 napot tölthetne a magyar hívek körében is.
24/40 anonim válasza:
Orbán református, akkor miért kéne, hogy találkozzon vele a pápa?
25/40 anonim válasza:
Kanada miniszterelnökével sem találkozott, mert egyszerűen nem fér bele az idejébe, hogy ráérősen kávézgasson. De ha találkozni is akarna bárkivel, kétlem, hogy a kommunista utódpárt maradékaival szívesebben szóbaállna.
26/40 anonim válasza:
A mi Viktorunk szempontjából ennek azért van jelentősége, mert előszeretettel szelfizik minden celebbel, aki hajlandó odaállni mellé (Schwarzenegger, Chuck Norris) mert propaganda értéke van.
27/40 anonim válasza:
Szerintem nem akarja, hogy propagandához használják fel.
29/40 anonim válasza:
Miért kellene találkoznia vele? A korábbi Euch. Kongresszusokon sem találkozott az adott ország vezetőjével.
30/40 anonim válasza:
Egyetértek vele, én sem akarok találkozni Orbánnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!