Dr. Kálomista Gábor Mihály Úr azt is taglalja az ELK*RTUK c. filmben ahogyan Orbán elszámoltatja Gyurcsányt? Vagy az már nem annyira fontos neki, hogy a főnöke hogyan Qrta el a birkáinak tett ígéretét?
"Kálomista Gábor: Az ELK*RTUK film nem közpénzből készült, a gumilövedékek igen"
"Innentől fogva engem Gyurcsány Ferenc ne hazudozzon le. Én még nem álltam a nyilvánosság elé azzal, hogy loptam, csaltam, hazudtam, mert nem tettem ilyet. Most azzal vádolnak, hogy közpénzből készítek filmet."
Képzeld nem, mert ez a film 2006-ról szól.
Egyébként ez a film az erkölcsi elszámoltatás része a magyar társadalom részéről, he nem fogtad volna fel.
"Egyébként ez a film az erkölcsi elszámoltatás része a magyar társadalom részéről, ...."
Nem mondod? :)))
Budai Gyula volt az elszámoltatási kormánybiztos közel 1500 ügyet vizsgált 61 ügyben történt feljelentés ebből 7 ügyben emeltek vádat.
Sok vagy kevés mindenki döntse el mindenesetre az ítélethozatal nem a kormánytól függ.
"mindenesetre az ítélethozatal nem a kormánytól függ."
De a bírói kar összetétele és a törvényalkotás, az igen!
Úgyhogy, nem kell itt kifogásokat keresni!
Méghogy nem közpénzből!
És nem szakad le a plafon.
"Méghogy nem közpénzből!
És nem szakad le a plafon."
Kálomistának kellett otthon a malacperselyt összetörnie, hogy meglegyen a lóvé!
6: "Kérdező te nem elszámoltatást akarsz hanem leszámoltatást :D"
Nem én mondtam, hanem te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!