Csak nekem van hányingerem, eme kép láttán?
Figyelt kérdés
Utálom, mélységesen megvetem a Fideszt, de ez már gyomorforgató. Pedig eleinte bíztam az ellenzéki összefogásban, de ezért kár volt. Újra a bukott szocik, te jó ég...
2021. jún. 6. 05:20
21/27 anonim válasza:
19: köszönd a fidesznek, hogy így írta át a választási rendszert, a saját érdekei szerint
22/27 anonim válasza:
21: mit? Normális, vállalható arcokkal és programmal kell kiállni és nyerni, nem kifogásokat emlegetni.
23/27 anonim válasza:
Aki Hillert fikázza, annak teljesen mindegy ki lenne a jelölt. Annak senki nem lenne vállalható.
Már kérdeztem, hogy konkrétan mi vele a baj azon kívül, hogy egy levitézlett párt tagja, de eddig még nem kaptam választ.
24/27 anonim válasza:
22: a baloldal hagyományosan többosztatú nálunk, több pártra oszlik. Várjuk meg, amíg kialakul egy nagy baloldali párt 5-10 év múlva? Addig meg uralkodjon tovább Viktor, aki így magára szabta a választási rendszert?
Akkor inkább álljanak össze.
25/27 anonim válasza:
23: ez sok fideszes kérdésnél van, hogy bedob valamit, rákérdeznek a konkrétumokra, aztán nagy hallgatás, mert érvelni már nem tud
26/27 anonim válasza:
Mi van vele, jelölni bárkit lehet.
27/27 readymix válasza:
Kérdező, Te nagyon limitált vagy és akkor szintén nagyon finom voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!