A jobboldalon mit jelent a Trianon emlékezetének feldolgozása?
Mert baloldaliként csak azt látom, hogy egyedül a jobberek nem tudják, hiszen nem is akarják feldolgozni a megtörténteket. A feldolgozás része az elfogadás, amire elég nyilvánvalóan nem hajlandóak (vagy legalábbis nem szívesen) konzervatív társaink.
Ha ez a fejükben nem része a dolognak, akkor mi igen? Pontosan miben nyilvánulna meg a továbblépés? Mert arról f.szverni, hogy Felvidéktől Délvidékig teljes autonómia járjon a magyaroknak nagyon nem a realitás talaján járást jelenti így 101 évvel a dolog után.
"Aki ismer olyan embereket akik jártak Marokkótól Japánig mint azt mondták hogy ha négyszemközt kötetlenül beszélgetett egy helybélivel mind azt mondta hogy a Magyarok rokonaink."
Ember, én pont jártam Marokkóban és Japánban is, egyik helyen se volt az udvarias-debil mosolygáson kívül fogalmuk Magyarországról.
Amikor a marokkóiakat felvilágosítottam arról, hogy "Ikarus", akkor egy törpe szikra felvillant párban. Ez a trükk működik Észak-Afrikában és a Közel-Kelet nagy részén is.
De azt hinni, hogy ők rokonnépnek gondolnak minket csak Facebook-szintű marhaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!