Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Cenzúrázva lennének a kérdések?

Cenzúrázva lennének a kérdések?

Figyelt kérdés

#cenzúra #Szólászabadság
2021. jún. 4. 22:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%
Azt tudom, hogy a konteós kérdéseket törlik. Nem kár érte, de jobban szeretem a szólásszabadságot
2021. jún. 4. 23:37
 12/15 anonim ***** válasza:
93%

Nekem mindig az a benyomásom, hogy bárkik is legyenek az oldal tulajai, azok egyben a főmoderátori szerepet is betöltik - és már marhára unják.

Megteszik azt, ami szerintük kötelező, és ezt leginkább a bejelentések számában, nem az oldal szabályzatának objektív megfelelésében mérik.

2021. jún. 4. 23:48
 13/15 anonim ***** válasza:
90%

Én azt látom, hogy az egyértelműen kamu, de "kattintásvadász" kérdéseket nem törlik. Ha felhívod a figyelmet a kamu kérdésre, akkor azt viszont igen.

Vagy volt már olyan, hogy kamu kérdés egyszer csak "átíródott" és az egyértelműen provokatív részei ki lettek törölve, át lettek fogalmazva. Mintha Facebookon módosítanád a bejegyzést.

Olyan is volt, hogy a válaszomat törölték, de a kérdező/másik válaszoló prolizó, becsmérlő, sértegető, egyértelműen provokatív és trágár válaszát azt nem.

2021. jún. 5. 00:03
 14/15 anonim ***** válasza:
57%
Normális hangnemben, egymást nem sértegetve kellene beszélni, és akkor nem törölgetnék a válaszaitokat.
2021. jún. 5. 00:36
 15/15 anonim ***** válasza:
86%
Kérdések, válaszok, sőt válaszokból linkek is tűnnek el időnként. Ami sérti a Nagy Testvér (vagy a moderátor) érzékenységét.
2021. jún. 5. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!