Hát ami azt illeti foggalmam sincs ha kigyúrjak magukat pár honap alatt akkor nem tom igy há5 nem tom
MIND3NRE 50% ESÉLY VAN CSAK MOST A PARLAMENTBEN
2021. jún. 4. 20:13
4/21 anonim válasza:
Szerintem igen, mert sokat fut (illetve magas és sovány :D)
2021. jún. 4. 20:17
5/21 Csak_egy_pasas válasza:
Erre egyszerű a válasz!
Csak meg kell nézni Gyurcsány meg Orbán testalkatát! Orbán egy dagadt disznó Gyurcsány meg egy vékonyabb magasabb alak.
Orbán még fel sem emelte a kezét, mire Gyurcsány kiütötte…
2021. jún. 4. 20:21
6/21 anonim válasza:
Eltalálni nem lenne nehéz a pohost a kérdés csak az Gyurcsánynak van-e elég ütőereje.
2021. jún. 4. 20:25
7/21 anonim válasza:
#5: Ez ám a szokásos ellenzéki, kocsmai színvonal. "Én vagyok az erősebb, az én bátyám az erősebb, az én apukám az erősebb (mert ő már börtönt is többször megjárta)." Mondjuk utóbbi igaz is... :)
Csakhogy a politika se nem ring, se nem kocsma, se nem börtön. Itt az intelligencia és a jó stratégiai készség dönt. Orbán pedig jelenleg 4:1-re vezet Gyurcsány ellen, aki még ahhoz is gyáva, hogy legalább megpróbálkozzon a szépítéssel. Az asszonnyal (Dobrev), a félkegyelművel (Karigeri) és az idegbeteggel (Jakab) akar gólt rúgatni... :D
2021. jún. 4. 20:31
8/21 anonim válasza:
Simán.
2021. jún. 4. 20:31
9/21 anonim válasza:
Mellesleg Orbán 50 éves koráig igazolt focista valt, tehát versenyszerűen sportolt. Feri eközben mit csinált? Elcipelte az üres vodkás üvegeket a visszaváltóba? Orbán csak az utóbbi 4-5 évben szedett fel pár kilót, előtte teljesen átlagos testsúlya volt. Csak ha valaki 11 éve vezeti az országot, kevesebb ideje marad sportolni, mint az 1/3-os biodíszletnek is gyenge ellenzékieknek... :)
2021. jún. 4. 20:35
10/21 anonim válasza:
Ferinek hosszúak a karjai ami előnyös lehet, viszont Viktor kitudná ellene használni a súlyát. Azért ekkora tömeggel hamar levinné Ferit. Nehéz kérdés, de szerintem Viktor győzne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!